söndag 10 juli 2011

Picknick


Igår besökte jag och familjen med våra goa vänner Alnarpsparken i Lomma. Vilken fin park med många skuggiga ställe där man kan slå sig när med en picknickorg. Den här platsen är värd att besöka särskild för trädgårdsintresserade. Parken tillhör Lantbruksuniversitetet och här finns träd, buskar och örter av allehanda slag som planteras för och av studenterna för att studera. Om du står med val om vilket träd eller buske ska planteras i trädgården är det bäst att åka hit och kolla hur den fullvuxna varianten kommer att se ut.

Ingen picknick utan goda ostar!


Lillamannen passade på och utforskade filten.

3 kommentarer:

 1. Tack :) Fram med flaskorna bara hihi...
  Ser ut som ett fint ställe för picknick.
  Ha en fin kväll, kram Annika

  SvaraRadera
 2. Åh, så mysigt med picknick, det ska jag ha sen på semestern, åka runt lite och besöka mysiga ställen :)Och vilken sötnos!
  Fin blogg du har och fin web-butik :) Jag röstade på skylt nummer 1 ;)
  Jag la till mig som följare för hit vill jag komma tillbaka till.
  Ha det så bra, kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt ställe att ha picknick på! :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!