söndag 17 juli 2011

Födelsedagskalas

Marsmellow som sonen trixade till
Idag firade vi min stora pojke som blev 13 år. Undrar var tiden tagit vägen? Minns det som igår hur han låg och skrek i min famn,  hur han satt på mina knä och frågade var dinosaurier bor. Och nu är han nästan en vuxen människa.

Det blev ett fint kalas med asiatisk mat och en dödskalletårta. Det gick hur bra som helst fast vi var nästan 20 pers och satt inomhus. Jag oroade mig för tårtan men tack vare ett tips hittade jag ett underbart recept hos Bakfnatt.  Receptet på tårtbotten var enkelt och bra. Det återstod bara att fylla tårtan med bär- och yoghurtmousse, vispgrädde, sylt och ett marsipanlock med 13 dödskallegodis som dekorationen.


Födelsedagstårta

Hemmagjorda sushi

7 kommentarer:

 1. Sådana där marshmallows brukar jag också göra - mums! Tårtan ser fin ut! :-)

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för besöket hos mig. Din födelsedagstårta tar jag som ett tips till nästa kalas här hemma!
  Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk tårta och mums allt ser så gott ut!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Idag firade vi min stora pojke som blev 13 år. Undrar var tiden tagit vägen? Minns det som igår hur han låg och skrek i min famn, hur han satt på mina knä och frågade var dinosaurier bor. Och nu är han nästan en vuxen människa. pure cotton razai , grey couch covers ,

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!