onsdag 20 juli 2011

Nya sommarprojekt

Äntligen min fina storebror har kommit till oss. Han har semester och vill hjälpa till med två sommarprojekt. Jag har redan lovat att avslöja vad det blir för projekt.
Det första och största är att vi ska bygga ett utekök. Inte direkt utekök utan en köksbänk som kan fungera både som utekök och som planteringsbänk med hyllor och krokar. Kan inte tro att snart bli min dröm om uteköket en verklighet. 
Det andra projektet är att tapetsera en gammal fåtölj som jag har fyndat på en auktion. Det är formen på fåtöljen som jag attraheras mest. Nu är fåtöljen ganska sliten och har smutsigt tyg som ska bytas ut.
 

Idag blev det en resa till byggaffären och sedan passade vi på att utnyttja solen och åkte till "Ales stenar" på en underbar utflykt.

4 kommentarer:

 1. Hej och tack för din söta hälsning hemma hos mig! Visst är det roligt att göra nya bekantskaper i bloggvärlden, nu fann ju jag dig. =)
  Nu ska jag smyga runt lite i din fina blogg.

  Kram Emma - Emmas Vita Drömmar

  Pssst... från detaljen man ser på fotot så ser fotöljen otroligt vacker ut! Ska bli spännande att få se den i "nya kläder". =)

  SvaraRadera
 2. God morgon och till dig med EMMA ;)
  Ja vad härligt med hjälp!! Inte fel alls.
  Vad spännande med ett utekök, min dröm också. Men det kommer dröja, har så mycket annat på G.
  Du fåtöljen ser spännande ut! Ska bli kul att se färdig. Och en liten söt pöjk, han ser lycklig ut:)
  Ha det så gott/ Kramkram / Nettan

  SvaraRadera
 3. Hej vännen =)
  Vad härligt med dina sommarprojekt =) Det gillar jag och ska bli kul att få följa dig och se detta resultatet =) Jag hoppas att du mår bra självklart och hoppas att jag snart igen hör ifrån dig Kram TINA

  SvaraRadera
 4. Hej! kul med lite projekt.. men allra härligast när de är färdiga! Vilken läcker tårta din 13 åring fick. Superfin!
  Nu ska jag kolla in din webb-butik..Ha det bra!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!