fredag 1 juli 2011

Ny blogg och lite annat

Dagens nyhet i butiken: dörrskylten "Skafferi"
Hej,
Som jag har skrivit i presentationen driver jag en inredningsbutik "Lavendeldockor" och har redan bloggat kring inredning och butiken här. Syftet med den här bloggen är att jag vill skriva mer om mitt liv som entreprenör och mamma till två underbara söner. Heminredning och shopping får också plats i min blogg:)

Idag fick vi en leverans med nya varor till butiken. Det är alltid spännande att få nya varor och sedan försöka skapa en fin och inspirerande miljö till produktfotografering. En proffesionell fotostudio äger jag inte men jag har en källare där jag kan fotografera. Det var tur att farmor kunde passa lillatrollen idag och jag fick fotografera i lung och ro.

Önskar er alla en mycket trevlig helg

1 kommentar:

1. You will possibly not associate these types of components together with your standard rolex replica uk, however right here you've all of them entirely pressure together with 2 famous designs. The actual replica watches uk arrives like a "large model" within an ADLC-coated metal case measuring 51. 1mm x 41. 3mm. Another era, the actual fake rolex sale can also be located within an ADLC-coated metal situation that's 42mm broad. Every design functions rolex replica blade fingers therefore as you do not get the actual traditional Cartier azure, you need to do obtain elevated legibility. Drinking water opposition is actually 3 club, as well as each tend to be capped away along with sapphire rolex replica sale. Because usually, the actual caps obtain unique remedy using the rolex replica showcasing the actual azure artificial spinel cabochon and also the Cartier Santos 100 Co2 having a azure faceted rolex replica spinel. Every watch is actually fitted using the in-house calibre 1847 MC. The actual automated 1847 MC includes a 42-hour energy book. The actual replica watches sale 100 Co2 and also the Ballon Bleu De Cartier Co2 signify the change ahead within style mindset whilst amassing much more enthusiasts using their recently additional in-house actions.

SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!