fredag 1 juli 2011

Ny blogg och lite annat

Dagens nyhet i butiken: dörrskylten "Skafferi"
Hej,
Som jag har skrivit i presentationen driver jag en inredningsbutik "Lavendeldockor" och har redan bloggat kring inredning och butiken här. Syftet med den här bloggen är att jag vill skriva mer om mitt liv som entreprenör och mamma till två underbara söner. Heminredning och shopping får också plats i min blogg:)

Idag fick vi en leverans med nya varor till butiken. Det är alltid spännande att få nya varor och sedan försöka skapa en fin och inspirerande miljö till produktfotografering. En proffesionell fotostudio äger jag inte men jag har en källare där jag kan fotografera. Det var tur att farmor kunde passa lillatrollen idag och jag fick fotografera i lung och ro.

Önskar er alla en mycket trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!