måndag 11 juli 2011

Moodboard: Mitt lantligt drömkök


Industrilampa (www.lavendeldockor.se)
Köksklocka (www.lavendeldockor.se)
Porslindiskho (www.vvsochbad.se)

Att byta köket är ett stort och kostsamt projekt. Man kan inte bara åka till affären och köpa ett kök på samma sätt som man köper en soffa. För mig som är faschinerad av lantlig och romantisk inredning och samtidigt bor i 40-tals hus är det också en stilfråga.
Vi planerar att sätta igång köksprojektet längre fram förmodligen om ett par år men jag har redan börjat fantisera. Jag samlar fina bilder som jag hittar på nättet eller i tidningar i en mapp på dator med etiketten ”kök” och sedan sätter ihop dem och skapar moodboards. Om ett par år kommer jag ha flera moodboards och då hoppas jag att få en helhetsbild av mitt drömkök.
I mitt drömkök kommer jag blanda gammalt och nytt. Ett målat golv med gråa och vita rutor, stor härlig gasspis, hyllor istället för överskåp, stor porslindiskho, blå-vitt porslin och skafferi.
Jag ignorerar att är dyrt, opraktiskt eller svårt att städa...osv. Nu drömmer jag!!!
Och jag är nyfiken hur ser ditt drömkök ut?

9 kommentarer:

  1. Åh, jag har flera drömkök i huvudet - det beror på vilket hus vi skulle hamna i. Men det är kul att fantisera! :-)

    SvaraRadera
  2. After I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. There has to be an easy method you are able to remove me from that service? Kudos!
    tnmachi

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!