torsdag 7 juli 2011

I den ljuvliga lavendeltiden

I juli är det lavendelblomma som härskar i min trädgård. Den lilla plantan som är så vacker och doftar ljuvligt gott slutar aldrig att inspirera mig.  Torkade lavendelbuketter hänger jag som dekoration i köket. Jag syr doftpåsar med lavendel och lavendelhjärtan till kläddkammaren. Underbara lavendeldockor pryder mitt linneskåp. Vad ska jag göra mer med lavendel i år? Lavendelolja, lavendelsocker, badsalt med lavendel...


Någonting som jag har glömt att nämna? Vad mer kan man göra med lavendel?:)6 kommentarer:

 1. Lavendeldrömmar är min favorit och badsalt!!
  Må så gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också lavendel och jag brukar baka lavendelkakor, det är såå gott.

  Ha det gott.

  Kram Britt

  SvaraRadera
 3. Lavendelskorpor är jättegott!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!