måndag 25 juli 2011

Lavendeldockor

Lavendel har nästan blommat över men jag hann att plocka och tårka dessa ljvliga blommor. I helgen när det regnade så mycket sydde jag mina fina Lavendeldockor. Jag har en hel låda fylld med små tygbitar som jag har fått av bekanta och släktingar. De vet om min lilla hobby :)  Det är skönt att få lite liv i de små bitarna och återanvända tyget.

Vad pysslar ni hemma en semesterdag med dåligt väder? :)

11 kommentarer:

 1. Så söta, vad duktig du är:)
  Ha det gott!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Åååå vad söta.Bara så himla duktig du är.Ha en fin kväll.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Åhhh vilka underbara dockorälskar lavendel och dockor underbar kombination : ) kul att du hittade mig så jag kunde hitta dig vi ses ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Vilka underbart söta dockor.Tack för titten in till mig.Fin blogg du har.Kram Ulrika

  SvaraRadera
 5. Nämen - så fina, tokcharmiga ju! :-)

  SvaraRadera
 6. Nu fick jag se dina fina lavendeldockor! Jättefina! Jag får gå in på din butiksblogg igen och kika mera. Dum fråga: Är de fyllda med lavendel? Grattis till din dotter i förskott! Tårtan min dotter gjorde är av färdigköpt tårtbotten, jordbubbssylt och vaniljvisp. Inget recept-bara enkelt. Ha en trevlig helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 7. oooo vilka söta dockor, jag har sytt många dockor under åren som gått. Är roligt att sy sånt

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara dockor och vad härligt med en doft av lavendel från dem :) Kram Katta

  SvaraRadera
 9. Check This Outtry this website Check This Outgo to this web-site this pagevisit

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!