söndag 8 januari 2012

Nya matvanor

En ny arbetsvecka, nya möjligheter och äntligen slut på jullovet. Det känns skönt att komma igång igen fullproppad med energi och utvilad kropp. Kroppen är utvilad med helt otränad. Idag bestämde jag att ändra matvanorna hos familjen. Jag har själv lagt på några extra kilo under dessa lata dagar och vill bli av med min degmage. Det är slut med alla fina desserter och andra söta saker och ja till nyttig, balanserad mat med grönsaker och ekologiskt kött från Ängavallen. Jag mådde så himla bra på Gran Canaria när vi åt mycket färsk frukt och grönsaker.  Där på Canaria är det otroligt goda råvaror och allt smakar himla gott. 


Sedan blir det träning varje vecka för jag känner att det verkligen är dags att börja röra på sig.

Önskar er alla en strålande ny vecka.

7 kommentarer:

 1. Heja - det är aldrig fel med mycket grönt och motion! Skrev själv ett träningsinlägg just, har kommit igång mycket tidigare i år än vad jag brukar (ofta är det så där i april jag kommer på att jag borde lägga på ett kol). :-)

  SvaraRadera
 2. Hmmm undrar om min kommentar försvann??? Provar igen...

  Suuuperfina bilder!!! Och den där efterrätten går inte av för hackor, den hade gärna fått stå mitt framför näsan på mig just nu faktiskt, haha!!!!

  Kika in hos mig, du har något där, men baaara om du vill förstås:)))

  Kraaaaaaaaaaaam AKA

  SvaraRadera
 3. Så gott det där såg ut då!
  Men jag är inne på den hälsosamma linjen och blundar nu...

  kramen

  SvaraRadera
 4. Här har vi oxå tänkt i dessa banor med andra matvanor, när barna var små då åt man riktig husmanskost men nu när vi är själv, ja då är det mkt halvfabrikat å sånt som går fort...konstigt fenomen! Ha det gott! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Det måste varit bra att boosta igång kroppen med hälsosam mat på semestern! Lättare att försöka fortsätta när man märker att man mår så mycket bättre! Själv får jag nog börja med att försöka trappa ner på allt socker så kanske det andra kommer automatiskt?!

  Tack för alla fina grejjer som kom med posten idag! Snabb och fin service har ni i företaget! Och tack snälla för de fina magneterna!!! Kramar Maria

  Ps kika in hos mig så får du se ;)

  SvaraRadera
 6. Ja skönt med ett nytt år och nya krafttag med allt vad kost, motion och hälsa heter - tror vi är många härute som hakar på ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 7. Hej Nelya! Hade som vanligt glömt att lägga till etikett på Cupcakes kursen.... men nu kan du söka på Cupcakes!! Ha en fin dag! Kram Iréne

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!