måndag 2 januari 2012

Måndag igen

God fortsättning på det nya året! Hoppas att ni alla hade ett underbart nyårsfirande. Själv hade vi det lugnt och mysigt. Lillamannen fick vara uppe lite längre än vanligt och lekte fint med farmor hela kvällen.
Igår tillbringade hela familjen dagen i soffan framför TVn och bytte kanal från den ena till den andra. Skönt att vara som en soffpotatis ibland :) Idag är det tvärtom -  fullrulle här i huset.  Julen är borststädat och julpyntet åkte ner i källaren. Dags att komma igång med arbete.


Bloggerskan skålar in 2012. 
Vardagen är tillbaka igen och vet ni vad,  jag börjar längta efter vårens ljus.  Snart åker trädgårdsböckerna fram och jag ser redan fram emot att börja planera min köksträdgård och inköp av frö.
Ha en underbar första vecka!

17 kommentarer:

 1. Hej! Hittade in hit genom en annan blogg. Ja nu längtar vi till våren så vi får plantera frön m.m. Ha ett bra 2012! Mvh Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, gissa om jag också toklängtar efter vår, ljus och sol och en gnutta värme! Ha en bra fortsättning! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag längtar också...
  Även om det kommer kyla o snö nu, så kan den ju inte ligga så länge!

  kram

  SvaraRadera
 4. Jaa på denna sida året börjar man redan längta after ljuset o våren hihihi..kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. God fortsättning!
  Å, nu blev jag också sugen på att hitta trädgårds inspiration:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 6. Ja, nu vill man ha vår och ljus istället för mörker å hala vägar.
  Vinter blir så lååång när man inte ens kan njuta av lite snö.
  Nu ska jag in i butiken och mingla lite:-)

  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 7. ja, tänk att man snart kan så frön. Härligt!

  SvaraRadera
 8. Hej fina..Ja ett riktigt Gott Nytt År på dig. Älskar våren och längtar här med men skulle ju vara lite fint med en tur på skidorna innan. Lämnar med varm hand över fröerna till er andra... Ha en fin vecka..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 9. Jag håller med, man längtar efter att städa bort julen nu... Själv plockar jag undan lite varje dag, jag började med lite småpynt i fredags o idag åkte julgranen ut. Skönt;) God fortsättning!
  Kram fia

  SvaraRadera
 10. Det är skönt att få bort julen och längta in våren! Såg stjärnorna på slottet när Christer Lindarw var värd. Det är bra att vara lat ibland! En hjärnforskare var där och förklarade hur viktigt vilan är för hjärnan! Bra att veta;) Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Ja, jag längtar också efter att bli av med julen... men har lovat sambon att hålla mig till trettonhelgen :)... snart är det helg! Vår, sol... mmmm, vill ha! Ha ett underbart 2012. Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Detsamma till dig.
  Jag håller med nu vill man städa ut all jul och börja om på nytt.
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 13. Hej vännen! ja nu vill man ha ljus och värme och inte detta förbaskade regnande.....! Här städas inte julen bort förän efter trettondagen, vi har nämligen födelsedag på aftonen och inte jag *ler* Ha en fin dag! Kram Iréne

  SvaraRadera
 14. Här är trädgårdsböckerna också framme! Letar för fullt efter ett växthus till trädgården också, och funderar på hur jag skall hägna in odlingarna för att inte rådjuren ska äta upp allting! Det är härligt när våren är i antågande!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 15. Vilken söööt bloggerska :) Ja nu är det arbete som gäller igen!! Men här hos mig är julen kvar fortfarande, jag är en riktig segpropp när det gäller att städa undan den, fniss. Och nog börjar även jag längta till våren, hoppas att alla de plantor jag planterade i höstas klarar sig denna vinter!!!

  Önskar dig en riktigt fin dag!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 16. God fortsättning!
  Oj, jag har inte tagit bort julen ännu, men jag känner mer och mer att det är på gång. Och ljuset verkar ha återkommit en aning.
  Agnetakram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!