lördag 21 januari 2012

En dag på Formex

I torsdags åkte jag iväg till inredningsmässan Formex. Jag lämnade Skåne strax över åtta och var tillbaka hemma sent på kvällen. I motsats till mässan som andades vår var flygplatsen täckt med snö när jag landade hemma. Jag var helt slut efter en otroligt fullpackad dag.  Jag tittade igenom hela utställning, besökte leverantörer  och beställde nya varor till våren.  Och ni vet hur är det är på mässa att varje utställning är fylld med så många fina och spännande produkter att man fastnar där längre än planerat.Om ni undrar om trenden till vår och sommar 2012  då fick jag känslan att industristilen började backa lite och  60-talet tillsammans med femenina-romantiska stilen börjar komma i tiden igen. Färgskalan på inredningen varjeras från en bas av antikvita, sandbeiga och grå toner mot lite smutsiga pasteller.Här kommer en liten smakprov på nya produkter.


Jag kommer fortsätta att visa nya produkter i nästa inlägg och jag hittade flera nya leverantörer som jag funderar på att börja jobba med. Jag behöver era åsikter om vad ni saknar i er lantliga favoritbutik.
  

10 kommentarer:

 1. Trevligt att få se bilder från Formex. Och höra lite om hur vindarna blåser i färger osv.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att du var slut - alla intryck måste ju göra huvudet sprängfullt! :-)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder!
  Ser fram emot nyheter i butiken!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 4. Å så mycket härlig inspiration du bjuder på! Nu längtar jag till våren:)
  Ha en trevlig söndag!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 5. Intressant att få läsa och se bilder från Formex mässan! Spännande att få se vad du visar mer framöver och vad du tar in för fint till webb-butiken!

  Här skiner solen för fullt och gnistrar i snön! Ha en fortsatt trevlig söndag! Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Åh vad glad jag blir när du skriver att det eventuellt andas lite 60-talsinspirerad inredning i vår! Här hemma har vi en del retrosaker alá 60-talet, bland annat en tapet i vardagsrummet! :)

  Underbara bilder, älskar de gröna muggarna som skymtar i bakgrunden på en av bilderna... ♥ Tack för att du delade med dig av inredningsmässan!

  Ha det gott och fint!
  Kramar♥ Maria

  SvaraRadera
 7. Å så härlig med all inspiration, underbart! Måste vara fantastiskt roligt att strosa omkring där och bara njuta.

  SvaraRadera
 8. Åh vad mycket fint som du fick se..Förstår om du var trött sen...ha en fin måndag Kramar Gunilla

  SvaraRadera
 9. Kul med rapport från Formex och lite info om kommande trender, tycker det låter som i min smak! Hoppas du har vilat upp dig efter resan! Kram Iréne

  SvaraRadera
 10. Nya produkter... Å så fina!!!

  Önskar dig en fin dag. Kram Malin

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!