torsdag 26 januari 2012

Vår i vardagsrummet och vårtrender

Hej underbara ni!

Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer och respons som jag får. Det betyder väldigt mycket för mig. Jag var ganska dålig de senaste veckorna på att hälsa på hos er och hoppas att snart det blir lite lugnare här.  Men just nu är det mycket på gång. Nyheter började strömma in i butiken och det innebär en del förberedelser.  Även webbutiken måste man styla fast det görs på ett annorlunda sätt:   banners, illustrationer och bilder ska göras samt produktbeskrivningar.     Hos mig i vardagsrummet började körsbärskvistarna blomma. Jag plockade dem i trädgården ett par veckor sedan. Nu när jag jobbar sitter jag ofta i vardagsrummet för det är det ljusaste rummet i hela huset. När jag tittar på körsbären kan jag nästan tro att det redan är vår :)Jag visar en liten nyhet från butiken - vacker schablon på zinkplatta. Vi hade sådana schabloner i somras men nu beställde vi de i annorlunda färg.  I den här färgen ser schablonen riktig antik och gammal ut.Till sist villa jag visa bild från Ib Laundens monter på Formex. Denna säsonger bjuder de på ljusblåa toner i köket. Känns lite 60-tal eller hur? Det verkar som att blått kommer att bli mycket populärt och det gillar jag. Vad tycker ni?

18 kommentarer:

 1. Vilka vackra saker på vackra bilder och "min" färg är ju i grunden blått och den blå färgen du visar är verkligen min, jag tycker det är så vackert, så vilsamt och lantligt och elegant och traditionsrikt, ja, färgen har allt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Oj, så snyggt! Nästa färg som jag kommer få dille på blir nog blått:) Såg i en av de fina inredningsbutikerna här i stan att de hade mycket blått i skyltningen de med.
  Ibland räcker tiden bara inte till! Helt ok om du inte skulle hinna uppdatera bloggen så ofta, kikar in hos dig ändå! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag ska köpa mig lite körsbärskvistar snart, om jag inte får tag i dem på nåt annat sätt. Det är ju så fint!
  Jag älskar det ljusblåa i köket!! När jag var tonåring samlade jag blått till mitt framtida kök. Tyvärr ändras smak efter trender o ålder så nu har jag inget kvar av det, Synd. Så nu får jag börja om tror jag. Nu ska jag kika om du har ngt kvar av rean!!!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Hihi, det jag trånat efter sen din utlottning fanns kvar i rean!!!! Så nu har du en liten beställning där.
  Ha en fin kväll
  Marie

  SvaraRadera
 5. ÄäÄÄlskar blått och ääääälskar Ib Larsen! Klockrent!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 6. Den där blåa kulören är så läcker! Sextiotal och vår! Lovely!

  SvaraRadera
 7. Å så fina saker! Blått är flott!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Blå är min favoritfärg!
  Jag upplever dock färgen som mer lantlig, kanske för att det visas i en sådan miljö med kannan, tallrikshyllan,zink och allt det andra finfina...

  Kram o trevlig helg

  SvaraRadera
 9. Blått är min färg så man kan ju inte annat än älska detta! Ha ett fint veckoslut! Kram Iréne

  SvaraRadera
 10. oakley sunglasses,oakley vault,oakleys,oakley sunglasses cheap,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley,cheap oakley sunglasses,oakley outlet,cheap sunglasses,oakley prescription glasses,fake oakleys,oakley sunglasses outlet,oakley glasses,oakley store,fake oakley,oakley sale,cheap oakleys,discount oakley sunglasses, oakley sunglasses,oakley vault,oakleys,oakley sunglasses cheap,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley,cheap oakley sunglasses,oakley outlet,cheap sunglasses,oakley prescription glasses,fake oakleys,oakley sunglasses outlet,oakley glasses,oakley store,fake oakley,oakley sale,cheap oakleys,discount oakley sunglasses, burberry outlet online, michael kors,kors outlet,michael kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors, toms shoes, ray ban,ray ban sunglasses,rayban,ray bans,ray ban outlet,ray-ban,raybans,ray ban wayfarer,ray-ban sunglasses,raybans.com,ray ban sunglasses outlet,rayban sunglasses,cheap ray ban, ray ban, oakley sunglasses,oakley vault,oakleys,oakley sunglasses cheap,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley,cheap oakley sunglasses,oakley outlet,cheap sunglasses,oakley prescription glasses,fake oakleys,oakley sunglasses outlet,oakley glasses,oakley store,fake oakley,oakley sale,cheap oakleys,discount oakley sunglasses, ray ban,ray ban sunglasses,rayban,ray bans,ray ban outlet,ray-ban,raybans,ray ban wayfarer,ray-ban sunglasses,raybans.com,ray ban sunglasses outlet,rayban sunglasses,cheap ray ban, polo ralph lauren outlet, polo ralph lauren outlet

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!