onsdag 4 januari 2012

Utflykt till Malmö

Lillamanen är på dagis idag, första gången efter en lång paus. Semester och jullov gjorde sitt och han blev jätteledsen när jag lämnade honom. Det är alltid tung att se honom gråtande.
Medan Lillamanen var på dagis åkte jag och stora pojken på en utflykt till Malmö. Trots att vi bor så nära är vi inte så ofta inne i stan. Varje gång när jag kommer till Malmö upptäcker jag någonting nytt. Denna gång fick vi syn på det här huset med vita knutar. Hihi, först kom tanken om att orkanen blåst ner stugan i kanalen. Sedan googlade jag och fick veta att det är ett konstvärk som heter “Atlantis” och var skapad av Tea Mäkipää och Halldór Úlfarsson. Ovanligt och märkligt tycker jag.

Nu ska jag åka igen och hämta min lilla skatt från dagis.

4 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!