onsdag 4 januari 2012

Utflykt till Malmö

Lillamanen är på dagis idag, första gången efter en lång paus. Semester och jullov gjorde sitt och han blev jätteledsen när jag lämnade honom. Det är alltid tung att se honom gråtande.
Medan Lillamanen var på dagis åkte jag och stora pojken på en utflykt till Malmö. Trots att vi bor så nära är vi inte så ofta inne i stan. Varje gång när jag kommer till Malmö upptäcker jag någonting nytt. Denna gång fick vi syn på det här huset med vita knutar. Hihi, först kom tanken om att orkanen blåst ner stugan i kanalen. Sedan googlade jag och fick veta att det är ett konstvärk som heter “Atlantis” och var skapad av Tea Mäkipää och Halldór Úlfarsson. Ovanligt och märkligt tycker jag.

Nu ska jag åka igen och hämta min lilla skatt från dagis.

5 kommentarer:

 1. Hej
  Va kul med en tur till stora staden :) men trist att lillman blev ledsen, så är det ju när de varit hemma ett tag. Väldigt underligt konstverk.. Håller med dig.
  Ha en fin kväll.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej Nelya
  Hoppas Lilkillen var glad när du hämtade honom, och att han haft jätteskoj o längtar tillbaka dit! Ja se konstverk, de kan vara precis hursomhelst =-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Konst tar sig många uttryck! Man kan ju tycka både si och så ibland.
  Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!