onsdag 20 november 2013

Nästa projekt


Först vill jag tacka er för alla fina kommentarer och varma ord om jultidningen. Jag är så glad att ni har tittat in och bläddrat i den.    

Här håller jag på att fixa vår hall, en sådan liten och smal hall.  "Fondtapeten" av gamla böcker har kommit på plats och nu funderar jag på att lyfta upp laminatgolvet och kolla om det finns något bra plankgolv där under.


Fortsättning följer....

12 kommentarer:

 1. Hoppas att ni hittar ett fint plankgolv under laminatet! Kikade precis i din jultidning... vilket fantastiskt jobb du har lagt ner! Tack för att du delar med dig av din inspiration och dina vackra bilder!

  En fin torsdag önskar jag dig!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Men vilken läcker och annorlunda tapet. Den gillar jag.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!