söndag 3 november 2013

Att göra marmorbord

Ett "nytt" marmorbord har flyttat till övervåningen
Det var ett tag sedan när jag fixade någonting hemma. I senaste avsnitt av Äntligen såg jag att inredaren Hanna Wesmans tipsade hur man gör ett marmors bord. Jag hade en gammal marmors skiva liggande i garaget och ett gammalt glasbord som väntade på att köras till soptippen.

Saved from garbage
Tillsammans skulle de passa till ett nytt soffbord. Måtten på ramen passade inte exakt så den fick kapas några centimeter på längden.


Jag är jättenöjd att det gamla bordet och marmorskivan blev en ny och trendig inredningsdetalj här hemma.
Nu vill jag fråga er om jag ska måla benen på bordet i svart eller låta dem bli som de är nu?

13 kommentarer:

 1. WOW vad snyggt!! Jag tycker du kan låta bordsbenen vara så som de är nu... jättefint som det är tycker jag. Snyggt matchat med inredningsdetaljerna på bordet också. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad det blev. Tycker det är fint som det är men om guld inte är en favorit i inredningen så tycker jag svart blir fint också.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Åh så fint du kan göra! Jag tycker benen är fina som de är i guld.
  Men hur kapade du skivan? Sågade du?
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Ramma Foundation Repair specializes in top-notch Foundation Repair Edmonton services, offering reliable solutions for ensuring the stability and longevity of your property's foundation.

  SvaraRadera
 5. Discover the indulgent blend of natural sweetness with Epimedium Honey Dubai by Monster Rabbit. Crafted with care, this premium honey infuses the potency of Epimedium, offering a unique and revitalizing experience.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!