onsdag 16 oktober 2013

Julskyltning och jultidning

I helgen åkte hela vår familj förbi Ikea för att titta på kök och fylla på i ljusförrådet.  Det blir allt mörkare och mörkare för varje dag och ljus försvinner med en brinnande hastighet.
Jag blev inte förvånad att i det stora varuhuset står redan uppklädda julgranar och det säljes adventsstjärnor, julförpackningar och annat julfint.  Ikea är känd för sin tidig julförsäljning. Jag fick bromsa mig lite för att inte köpa massor med fina julgransdekorationer som kommit i år.


Apropå julen...
Jag vill  berätta att jag är fullt igång med första nummer av inspirations digitaltidning "Jul med Lavendeldockor".  Den 15 november kommer första nummer ut med härliga julrecept, DIY projekt och annan julinspiration.
Låter intressant?  Anmäl dig redan nu så du inte missar tidningen och den stora jultävlingen.

3 kommentarer:

 1. Det är alltid knepigt det där när man ska börja med julen. Själv hittade jag nog det tidigaste skyltningen någonsinn i förra månaden. Besöket en stor tyg och inredningsaffär och där hade de redan börjat sälja massor med julprylar och det var bara halvvägs genom september. Vet att jag brukar ha som riktmärke 30 september för då fyller jag år. Oftast ser jag inget innan den dagen men i år så föll den "traditionen".
  Själv håller jag på för fullt med jul just nu. Undervisar på Svenksa skolan i Melbourne och vår termin slutar redan 23 november och då vill jag ju hinna med att prata svenska jultraditioner med eleverna. Så jag kör jul fullt ut nu varje lördag, läser, skriver, sjunger och pysslar. Kul men lite märkligt att "tänka om" så tidigt.

  Egen tidning. Jag anmäler mig för nu har du gjort mig nyfiken.

  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och kanske även lämna en kort motivering om du gillar mitt hår! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/


  / WWW.FASHIONJOINT.SE

  SvaraRadera
 3. The whole place was quiet and dark at nighttime. I walked past the front door to go upstairs for bed, and the handle suddenly started jerking around like The Hulk was trying to get in. Then whoever it was started to either kick or shoulder the door, and it was making the whole frame jiggle. I completely froze and my mind went blank. Just standing there like an idiot and staring.
  Cheap Assignment Writing Service

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!