måndag 14 oktober 2013

Lite om varje

Denna höst är så vacker och jag har utflykter till skogen nästan varje dag:) Väldigt bra för min kondition som inte är den bästa efter allt stillasittande framför datorn. Men nu börjar jag känna mig som en riktigt människa igen.


Mitt i förra veckan var jag i skogen tillsammans med härlig Eva Maria. Vi hade det så roligt  - jag plåtade henne medan vi pratade och fikade och vädret passade utmärkt. Eva Maria skriver en bok med praktiska tips om rensning hemma och återvinning. Boken ska tryckas snart och jag gör bilderna till boken.
Senare i veckan kommer Eva Maria att göra ett blogginlägg och berätta själv om sin kommande bok.
Besöka gärna Eva Marias blogg rensaut.nu.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig höstbild! Och vad spännande med Eva Marias bok! Tack för bloggtipset, ska kika in :)

    Kraaaaaaam aka

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!