lördag 5 oktober 2013

Att våga ta steget och göra det man älskar


Det senaste året funderade jag väldigt ofta på att börja göra någonting nytt, något som jag brinner för. Men jag har alltid varit rädd och tvekat hela tiden. Jag har liksom inte vågat lämna den trygga zonen där jag befunnit mig. Sommaren har gått i många tankar.
Det finnas bra exempel i bloggvälden på duktigt folk som lyckats. De satsade på att starta eget och lyckades men vågar jag göra likadant, vågar jag ta en ny utmaning?
Jag vill göra det jag brinner mig för, göra det jag älskar. Jag brinner för grafisk- och webbdesign, layout och fotografering.
Nu är det dags för stora förändringar i livet och jag rädd, livrädd. Jag verkligen behöver allt ert stöd, era kloka ord och era tips för att våga ta upp mig på livets nya äventyret, den tuffa resan mot egenföretagande.

2 kommentarer:

 1. Bra planer, och såklart det känns pirrigt. Men du
  är ju en bit på väg eftersom du har en fin nätbutik.
  Jag tror på dig.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. The RBSE Class 11th Model Question Paper 2023 is available in a PDF format from the Rajasthan Board at rajeduboard.rajasthan.gov.in. The Important and New Topics in the Rajasthan Board Eleventh Grade Question Paper 2023 may be checked by students. The download links for the RBSE 11th Paper for the Science, Arts, and Commerce Streams are provided below. RBSE Board 11th Model Paper 2023 The Rajasthan Board Class 11th Sample Question Paper 2023 should be finished at least two months before the RBSE 11th Exams. It is crucial for students to follow the RBSE Class 11th Last Year Paper 2023 if they want to do well in their 11th exams.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!