söndag 6 oktober 2013

Paris i mitt hjärta

I våras besökte jag och min älskling Paris på en romantisk weekendresa som jag fick i födelsedagspresent. Vi tog det lugnt och bara gick och njöt av staden, fikade och åt god mat. Åhh, som jag älskar Paris! Jag blir aldrig trött på den här staden.  Man kan alltid hitta någonting nytt och den här gången fotograferade jag väldigt mycket.


Igår sorterade jag mina bilder i mappar och hittade några bilder från den resan.
Bilder som jag markerade 1, 2, 3 gjorde jag som svart-vita plakatpostrar och skrev ut för att kolla om det går att ha dem på väggen.Vi har den billigaste varianten av skrivaren och de blev inte riktigt svart-vita som jag tänkte. Vad tycker ni om de är värda för att beställas på tryckeriet. Jag tänker göra dem i A3 format.

2 kommentarer:

 1. Det kommer att bli jättefint om du gör posters av dina bilder!
  Läste ditt tidigare inlägg och hejar på lite!!! Vet inte riktigt vad det är du ska göra, men jag tycker att du verkar både klok och kreativ så det är klart att du ska våga!

  Fin dag till dig!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Finns det någe härligare än att ha egna bilder från semestrar på väggen? Här fixade vi till en vägg för ett par månader sedan med bilder från Gotland förra sommaren. Blev kanonfint och jag är såå himla nöjd.
  Jag tror det kommer bli kanon i A3 men prova med en bild först så har du ju iallafall inte förlorat så mycket pengar ifall det inte skulle falla dig i smaken.
  Lycka till!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!