onsdag 2 oktober 2013

Kökstankar och Moodboard

Jag sitter och skapar ritning på vårt drömkök om och om igen. Jag kunde inte ana att det skulle vara så svårt att hitta en bra och snygg lösning. Det snurrar i huvudet för jag måste tänka på ergonomi, funktionalitet, stilen osv.Igår har vi varit hos olika köksleverantörer för att kolla på utbud och priser. Det är ganska stor variation. Än så länge är vi överens att stomme på köket kommer att köpas hos blå-gula varuhuset, kanske luckorna med. Hyllplan och några andra roliga detaljer plus vitvaror blir från andra företag. Jag är glad att vi är överens om att ha det mycket öppet i köket.Nu har jag gjort moodboard för att strukturera mina förvirrande tankar men min man blev bara förvirrad av att titta på denna moodboard :) Han vill helst ha ett digitalt kök, där en knapp lagar maten, en som dukar och en som städar. Han pratar om ett piller och en fet kyckling som är klar på sekunden, det fanns i filmen Femte Elementet som han älskar.
 Önskar er alla en mycket fin kväll! 

1 kommentar:

  1. Planera kök är ju så kul men svårt oxå. Tyckte det var jättekul del av husbygget att designa köket. Dock skulle jag göra annorlunda idag nu när jag använt köket I snart 2 år. Man lär sig vad man trivs och gillar I vardagen. Ändå måste jag säga att jag var supernöjd när det var nytt. Men som sagt idag skulle jag göra på ett annat sätt.
    Lycka till och låt inte din man ha allt för mycket att säga till om med tanke på hans filmfavorit.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!