söndag 6 november 2011

Snart ska julen fram!

Det är bara några veckor kvar till första advent  och jag sitter och planerar inför julen.  Köpte ett stort julnummer av tidningen "101 nya ideer". Om ni inte har köpt detta nummer, gör det för där finns så mycket inspiration och underbara idéer.Förra veckan åkte jag till IKEA och kom hem med fina saker: omslagspapper, dekorationssnöre, etiketter och nya julgranskulor. Jag håller fortfarande på att samla juldekorationer i vitt och silver. Mannen och barnen är inte så förtjusta i mitt färgval. De gillar att granen glittrar och blinkar i alla möjliga färger. Vi får se om jag får pynta granen i år annars köper vi två :)
 


Nyheter fortsätter att trilla in i webbbutiken. Denna gång visar jag en ny julgransdekoration TRUMPET.


Önskar er alla en mycket fin måndag!

15 kommentarer:

 1. Så mycket fint du visar. Tiden går fort nu.
  Önskar dig också en fin start på nya veckan. Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ja, det blir roligt med första advent och julpynt - något att se fram emot i mörkret! :-)

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du visar!

  Tack för din hälsning inne hos mig, som gjorde att jag hittade in till dig.

  Jag är inte ifärd med att sluta blogga, så du får gärna följa mig.

  Ha en fin måndag.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Å, så masse fint. Kjenner at jeg gleder meg til jul. Klem, Kari

  SvaraRadera
 5. Oj, så mycket fint! Jag är rädd om jag köper mycket pynt och fix till jul, kanske mina pengar inte räcker till klapparna... Gäller att hålla i plånboken, svårt, men det finns ju såååå mycket fint!
  Ha en fin måndag du med, kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Jag har börjat fundera på vilken färg jag vill ha i år som tur är så är det ett tag kvar. Svårt att bestämma mig mao...

  kram

  SvaraRadera
 7. Mhm. visst börjar det klia lite i julpyntsfingrarna??

  Jag gillar också julpynt i silver och vitt. Stilrent och fint tkr jag!


  Kramen jenny

  SvaraRadera
 8. Oj så många fina och julinspirerande bilder du visar... trumpeten är jättesöt! :)

  Hoppas att du har haft en skön måndag och att resten av veckan blir trivsam!
  Kramar♥ Maria

  SvaraRadera
 9. .... och nu är äntligen ditt paket på väg:)
  Ursäkta att det dröjt. Men jag hittade ditt mail tillslut, hihi
  Kramkram<3 nettan

  SvaraRadera
 10. Hej. Vilken härlig julinspiration. Visst längtar man efter advent nu när kvällarna är så mörka ;)/kram Malin

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Ja nu börjar det närma sig! Härlig inspiration du bjuder på!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 12. Jodå, paketet har kommit och jag är helnöjd! Kommer bild på bloggen senare. Min gran går i silver och lila till familjens stora fasa! Men dom har vant sej vid mina lila nycker!Hälsningar Lila-Christina

  SvaraRadera
 13. Så mycket fint,jag har oxå börjat på lite,det är ju så mysigt med tiden som kommer...;))

  Kram och ha en bra dag!!!

  SvaraRadera
 14. Jag har i stort sett ensamrätt när det gäller juldekorationen - för resten av familjen är måttligt intresserade - både på gott och ont. Men jag tror de skulle bli rejält besvikna om jag hoppade över pyntandet helt och hållet ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 15. Vad fint!! Och visst är det så att det finns många färger och variationer som är fina, svårt ibland att välja, och att komma överens;)

  Tack för tipset om tidningen, den får det bli!!:)

  Kram du fina bloggvän

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!