fredag 4 november 2011

Tända ett ljus i ett hus

Nu är det så mörkt om kvällarna och det känns att skymningen kommer alldeles för fort. Jag och Lillmanen är ensamma hemma för mannen och sonen är fortfarande i USA. Idag har jag tänt många lyktor och ljus och mina tankar går till nära och kära som inte längre finns med oss. 

Ljuskronan från Lavendeldockor.se
 

Har även tänt ljus i ljuskrona ovanför matbordet. Jag älskar levande ljus.

 
Dessa underbara ljushus i zink  från Chic Antique har vi nyligen fått in i butiken. Fick direkt en tanke att det är inte så lång kvar till första advent. Den större lycktan har bokstäver NOEL på sidan som lyser vackert i mörkret.


Tidslösa ljusstakar i fatigmanssilver

Vet ni vad? Jag vann en utlottning till, den underbara boken "Vintage by Nina" hos "Vintage och Morrhår" . Så en dubbel lycka blev en  trippel lycka!!!  Jag har aldrig haft sådan tur förut och imorgon ska jag definitivt gå och köpa en trisslott :)


Önskar er alla en mysig hösthelg!


Pssst... Glöm inte bort att gå med i min utlottning :)

22 kommentarer:

 1. Hej! vilken underbar ljuskrona! så mysigt med fina ljus! grattis såg att du vann hos Moas kram o trevlig helg Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej vännen jag har samma ljuskrona, älskar den. Grattis till en vinst till ja du ska definitivt köpa en lott, hihi.
  jag hittar inte din adress i min mail, har du skickat mig den:)?
  jag har kanske sorterat bort den av misstag, hihi, jag är naturligt vimsig av mig...
  Är du gullig och mailar mig igen?:)
  Kramkram<3 nettan

  SvaraRadera
 3. Jag har också tänt ljus idag! Det är så mysigt när hösten och mörkret kommer och man äntligen får tända levande ljus!

  Idag lyser det även för mamma och morfar både hemma och på graven.

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 4. Nydelige bilder du viser med levende lys.
  Jeg har selv tent levende lys ikveld,veldig kosi.
  Ha en riktig fin fin helg.:)

  SvaraRadera
 5. VAR har du köpt den underbara ljuskronan, den är så otroligt fin!!
  Här är det också tända ljus lite överallt, tur att jag ska till IKEA snart så jag kan fylla på förråden;)
  //Marie

  SvaraRadera
 6. Åh va fin ljuskronan var...fint att du tänker på nära o kära...GRATTIS till alla vinster...Om du känner för det så häng på min utlottning,kvar till 19 nov kl 19.00...Välkommen till mej Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinterna, visst blir man glad, riktigt avis blir jag nog på de fina torgvantarna ;)
  Superfin ljuslykta!
  Ha en bra fortsättning på helgen, kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Jag håller med, det är så jättefint med levande ljus. Och varmt blir det också och skenet är så vackert.
  Vilken tur du har, det var alldeles väldigt. Roligt är det.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Hej
  Tack snälla för att du tittat in hos mig och tyckte om min blogg, jag blir jätteglad...
  Din ljuskrona ovanör matbordet är underbart vacker, jag älskar också levande ljus och njuter av varje jag tänder.
  Snart ska julen fram :) jag tror faktiskt att jag köpte julstrumpor av dig för många år sen, de ska snart få komma fram :)
  Ha en jättefin allahelgonahelg.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 10. Mys på, det gör jag och planerar inför julen :)

  SvaraRadera
 11. ...men vilken tur, en tredje vinst, grattis!!! :)

  Ljuskronan är underbar, så himla fin!

  Ha en fin kväll med lille sonen!
  Kramar♥

  SvaraRadera
 12. Hej! Tack för din kommentar hos mej. Vilken underbar blogg du har, jag kikar gärna in igen!//kram maria

  SvaraRadera
 13. Grattis till boken, den ser väldigt intressant ut!

  KRAM

  SvaraRadera
 14. Grattis till vinsten! Och vilka värmande bilder du bjuder på. Det är mysigt att tända ljus nu om kvällarna när mörkret sänker sig redan på eftermiddagen. November är lite tuff innan alla juleljus kommer fram inför första advent. Men tänk, det är bara tre veckor dit.

  Ha en fin söndag Nelya!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 15. Wow vilken fina grejer och framförallt vilken otroligt vacker ljuskrona. Hoppas att du får en härlig söndag!

  Kram

  SvaraRadera
 16. Hejsan!

  Jo, du vännen - du verkar verkligen vara inne i ett vinnande stim - håller tummarna att även trisslotten ger vinst!

  Underbar ljuskrona!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 17. HP board, like other state boards, delivers excellent education and will soon release its Class 10th (Matric) Model Paper 2023, Important Question Paper 2023, Syllabus, Model Question Paper 2023, and Previous Paper 2023 Exam. HPBOSE is in charge of regulating and supervising the education system in Himachal Pradesh. HPBOSE 10th Exam Previous Paper 2023 The HP board prefers to give the greatest education possible in state schools, including improved courses, syllabuses, and text books, as well as holding course examinations. The HP board also conducts class 10th examinations and will provide exam Model Paper 2023, Important Question Paper 2023, Syllabus, Model Question Paper 2023, and Previous Paper 2023 Exam of the year.

  SvaraRadera
 18. source de l'article www.dolabuy.ru vérifier Source pourquoi ne pas essayer cela portefeuilles de répliques

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!