fredag 11 november 2011

DIY: Juletiketter

Vill visa mitt senaste julpyssel av Ikeas fina "Yrsnö" .  Jag blev helt förälskad i de söta etiketterna och tänkte att de kunde få mer användning än bara pryda paket :)Enkelt trix och fix så blev min Cocoria pyntat till JUL.Som ni ser mår min Cocoria väldigt bra och har även vuxit sedan augusti. Jag märkte att den trivdes mycket bättre inomhus än när den stod ute på terrassen.Det är bara 16 dagar kvar till första advent. De där emaljerade adventssiffrorna har jag redan visat tidigare. Jag har några set kvar till salu för 68 kr inklusive frakt. Maila gärna mig om ni är intresserade så skickar jag betalningsuppgifter.
Nu önskar jag er en riktig fin fredag och tusen tack för alla fina kommentarer som jag får.

19 kommentarer:

 1. Så fiffigt du gjort, jag har likadana stämplar och älskar dem!
  Kanske skulle jag pyssla lite i helgen, tack för tipset.

  kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Så underbart fiffigt och fint. Min Cocoria mår också fint. Har ju inte haft den så länge som du. Så jag håller tummarna för den. Önskar dig en fin fredag och helg. Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Trädet är verkligen hur coolt som helst och bilderna från San Fransisco var en fröjd för ögat. Synd att du inte kunde vara med på den resan ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 4. Å, jättefint! Fantastiskt träd!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 5. Hej. Supersöta etiketter i ett jättefint träd. Ha en fin fredag. Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Dette var kjempe flott og jeg likte så godt de adventslysa dine.
  Kjempe fin ide.:)
  Ønsker deg en riktig flott helg.

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Vilka underbara etiketter! Måste ta mig en tur till IKEA snart!! Har spanat in lite grejer på deras hemsida som jag är intresserad av.
  Vilken fiffig idé med etiketterna, kanske gör något liknande själv... ska höra med en kompis om hon har stämplar eller utstansade bokstäver som jag kan låna/få. Trädet är bara såå tufft.

  Ta gärna en sväng förbi min blogg... nytt inlägg publicerat bara för några minuter sedan.

  Kram Elin

  SvaraRadera
 8. Snyggt med stämplade bokstäver! //kram maria

  SvaraRadera
 9. Vilka jättefina juletiketter!!! :) Blått och midvinterblått känns så himla fräscht!

  Hoppas att du har haft en skön och trivsam helg med de dina!!!

  Stor kram♥ Maria

  (jag använder två objektiv, ett som är 18-55 och ett annat som är 70-200. Jag är väldigt sugen på att utöka objektivförrådet... och dina bilder blir alltid så fina, så ett sådant kan ju vara ett alternativ)

  SvaraRadera
 10. Åh, så mycket fint du visar, tack för inspirationen!!
  Ha en fin start på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 11. Annorlunda och väldigt vackert...;)))
  Ha en härlig dag/KRAM!!unject

  SvaraRadera
 12. :))

  anette carlsson

  SvaraRadera
 13. Here is the MBOSE HSSLC Syllabus 2023. The Meghalaya Board HSSLC Examination 2023 was held for students enrolled in 11th grade in various Meghalaya State institutions. The MBOSE 11th Exams are scheduled for March 2023. MBOSE +1 Syllabus 2023 Exam candidates are now looking for their Meghalaya 11th Syllabus 2023. The Meghalaya Board of Higher Secondary Education intends to issue the Meghalaya 11th Class Latest Syllabus 2023 in the near future. On the official website, the board officials will publish the Latest Syllabus 2023.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!