onsdag 16 november 2011

En liten hylla och mina vinster

Hej alla mina goa bloggisar.  Jag kan inte fatta att det är bara 38 dagar kvar till julafton och mindre än två veckor kvar till första advent.  Har ni redan börjat köpa julklappar eller köper ni dem i sista stund?Igår fotograferades det för fullt till butiken. Det är mycket arbete nu med fotografering, bildredigering och produktbeskrivningar. Jag vill bara visa den söta hyllan från danska Chic Antique som jag blev kär i.  Tycker om kombinationen av trä och zink.


Under fotograferingen fick hyllan stå på skänken i vardagsrummet och jag vill inte släppa den därifrån. Hyllans patina gör fin kontrast mot skänkens släta ytan.Nu har alla finpackade vinster anlänt hem till mig. De fina torgvantarna och den vackra ljusstaken användes direkt. Boken ska däremot sparas till fredag (min ledig dag) då kan jag sitta i lugn och ro med en kopp kaffe och njuta av den underbara inspirerande boken.

Tack igen goa Moa, Nettan och Nina för dem roliga utlottningar!

19 kommentarer:

 1. Jag började köpa julklappar för någon månad sedan, att jag är så tidig beror väl på att det är så många som det ska köpas till;)!

  Skåpet och hyllan är sååå fina, förstår att du skulle vilja behålla hyllan!

  Ha en fin kväll!
  //Marie

  SvaraRadera
 2. Åh, har du den där fina boken! Vil också ha :) Christina

  SvaraRadera
 3. Kjempesøt hylle - passer perfekt til det nydelige, blå skapet ditt. Jeg har ikke kjøpt julegaver ennå, men må vel begynne snart. Synes det er så koselig med advent og juleforberedelser.
  Klem Kari

  SvaraRadera
 4. Ååh vilken underbart fin hylla!! Den gillar jag också:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 5. Hej vännen och man tackar , hihi. Vad fint att du hittade en så fin plats till ljusstaken. tänk att den nyss stod hemma hos mig:)
  Jag har inte köpt en enda julklapp. Men det blir inte så många så jag hinner nog.
  Brukar vara klar när december börjar,,, för då står jag fastklistrad på jobbet!!
  Kramkram<3 nettan
  PS underbar hylla

  SvaraRadera
 6. Hyllan var jättefin! Men så snyggt det var med färgen på skänken och alla tallrikar i samma färgskala på väggen!! Du har öga för färg och form! Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Mina klappar är nog i det stora färdiga, gillar inte att vara ute i sista stund!
  Fina saker du visar, kram

  SvaraRadera
 8. Jag gillar inte att handla i sista minuten men inte heller för tidigt. Jag vill gärna att det ska vara lite julstämning när jag handlar - så jag brukar börja runt första advent (helst ska det vara snö ute också) och försöka få det avklarat inom loppet av en vecka.

  Kram F

  SvaraRadera
 9. Vilket mysigt och fint inlägg!! 38 dagar... otroligt. Jag lever liksom i hösten fortfarande...:) Men det är mysigt med jul:)
  Gillar den glöggflaskan, snygg!! Var den god också??

  Kram

  SvaraRadera
 10. Suuuupercharmigt!!! Jättefin hylla och jag gillar den gamla skänken också!!! Vackra bilder!!! Yes, jag har faktiskt hunnit handla lite julklappar, vilket är wow för att vara jag, haha!!!

  Stööörsta kraaaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 11. Kjempe fin hylle, og mange flottebilder.
  Ønsker deg en fin fin weekend.:)

  SvaraRadera
 12. En så fin liten hylla, passade så bra på skänken! Julklappar, ja förutsättningen är att köpa när man ser något..... men det brukar aldrig bli så, konstigt!!! men jag brukar alltid ha det klart 1 vecka innan jul! Ha en fin helg! Kram Iréne

  SvaraRadera
 13. Hej Vännen,
  Såg att du vunnit boken och handledsvärmarna. Du har tur du.
  Vilken underbar liten hylla från Chic Antique. Vad kostar en sådan????
  Kram Elin

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!