fredag 13 december 2013

Glad Lucia!


Lucia - stjärngossen

Glad Lucia på er!

Kikar in för att önska en riktigt ljus luciadag! Stjärngossen sover än medan jag förbereder lussefrukost.

2 kommentarer:

 1. Glad lucia till dig med.
  Här har vi tittat en liten stund på lucia på TV:n och så han vi med att baka lussebullar idag på eftermiddagen. Fast inte såg min deg så där läcker ut som din, fast den var ju förståss i en mycket större skål!!
  Jag har aldrig använt kesella i mina lussebullar och jag är jättenöjd ändå. Jag kör på ett recept från Vår Kokbok sedan lång tid tillbaka. Kesella var ganska "nytt" i baksammanhang när jag flytta hit till Australien så jag hade aldrig provat då jag var nöjd med mina ändå. Här finns ingen kesella så det blir att baka utan och mina blir bra.
  Ha en härlig dag!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Personally I can think of much worse than coming on replica watches store to be greeted by someone putting this down, slagging this off, slagging that off, saying this sucks, that replica watches store I hope you won take these criticisms too harshly as they are constructive and come from a good, caring place. No a full refund as the watch does not work at all and with the greatest of respect replica watches sale should of been when it arrived. So can I ask please again to confirm the address to send the rolex replica sale and I do expect full refund on watch with no charges from yourselves as mentioned on my previous emails to you. Now I have been fair with you on my responses with yourselves. I have offered to send this watch back to you. I am not sending this anywhere as the item is not fit for purpose nor you or I know what is wrong with this watch. Please offer me a full refund this is all I now want no repairs or another rolex replica sale or replacement. I only required a watch that was working from day one and it does not. Please now come back to me on how we resolve this issue.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!