fredag 13 december 2013

Glad Lucia!


Lucia - stjärngossen

Glad Lucia på er!

Kikar in för att önska en riktigt ljus luciadag! Stjärngossen sover än medan jag förbereder lussefrukost.

1 kommentar:

 1. Glad lucia till dig med.
  Här har vi tittat en liten stund på lucia på TV:n och så han vi med att baka lussebullar idag på eftermiddagen. Fast inte såg min deg så där läcker ut som din, fast den var ju förståss i en mycket större skål!!
  Jag har aldrig använt kesella i mina lussebullar och jag är jättenöjd ändå. Jag kör på ett recept från Vår Kokbok sedan lång tid tillbaka. Kesella var ganska "nytt" i baksammanhang när jag flytta hit till Australien så jag hade aldrig provat då jag var nöjd med mina ändå. Här finns ingen kesella så det blir att baka utan och mina blir bra.
  Ha en härlig dag!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!