onsdag 4 december 2013

Julkransar

Igår tog jag en sväng till Blomsterlandet för att köpa nya hyacinter och kolla på annat fint inför gästbesök på lördag.  Det är mycket inspirerande i blomsteraffärer. Där stod jag länge och funderade om jag skulle köpa en färdig granrisstomme för att spara tid och bara dekorera.  Till sist bestämde jag att vara lite kreativt och binda kransen själv.


Hemma ångrade jag mitt beslut för granris sticks ju såå mycket! Men det blev ändå mycket nöje att få den gjord.


Nya kransen ska byta ut en tujakrans som jag gjorde till jultidiningen.  Den har hängt ute mer än en månad och började se lite ledsen ut.

7 kommentarer:

  1. Vilka härliga kransar. Önskar man kunde köpa lite mer äkat vara här hos oss. Det mesta är fuk och plast. Jag hitta en fuskgranriskrans min första jul här i Australien typ 10 år sedan. Den är helt ok men börjar se lite sliten ut då vädret är rätt tuft där den hänger på dörren. Men jag har inte hittat något jag fillar så den får hänga med ett tag till.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Vilken fin krans;) jag får nog köpa den färdiga versionen, blir oftast inte symmetriskt när jag gör kransar;)) ha en härlig fredag! Kram Fia

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!