tisdag 10 september 2013

Tonårsrummet är färdigt

Rummet till vår älskade femtonåring har äntligen fått sin makeover.  Jag har redan skrivit att det var sommarens största projekt och nu kan jag med stolthet konstatera att sonen blev riktigt nöjd med sitt nya rum. Ni vet hur svårt det kan vara när det gäller ungdomarnas frizon.


Vi har valt att spara så många grejer som möjlig från den gamla inredningen.  En vitlamminerad byrå som jag tänkte slänga, har målats i samma färgnyansen som väggen och med nya handtag från IKEA blev byrån som ny.


Sonens gamla säng har fått ett lyft med en ny sängavel som innehåller en utdragbar förvaring. Jag målade gavelinnerväggen i samma grått som byrån.


Superhjältarna som sonen fortfarande är så förtjust i blev en del av inredningen och skrivbordet från Mio har äntligen hamnat på rätt plats.
Kram på er!

14 kommentarer:

 1. Åh, vad fint det blev, den där sänggaveln har jag också stått och tittat på, men ratat då den varit röd inne i hyllan, tänkte såklart inte på att det gick att måla över,vad använde du för färg?

  Kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar. Nu finns det en ny modell på sänggaveln som är limegrön inne i hyllan. Väldigt fin färg med hade tyvärr inte passat inne i rummet. Jag målade därför med Beckers möbelfärg som går i ton med väggen. Kulören heter Ankare 540.
   Kram Nelya

   Radera
  2. Var köpte du den gråa sängkappan?

   Radera
 2. Vilket jättefint rum er femtonåring har fått. Mysigt och murrigt!!! Och vad kul att du bloggar igen!!!

  Gillar verkligen den fina kartan... har tittat på den många gånger!

  Önskar dig en finfin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser jättefint ut, gillar den grå väggen!!

  /Susann

  SvaraRadera
 4. Verkligen snyggt o stilrent, perfekt för en tonåring ♥ Kram fia

  SvaraRadera
 5. Så fint, allting passar jättebra ihop. Jag noterade sängkläderna lite extra, snyggt!

  kramen

  SvaraRadera
 6. Ett riktigt fint och stiligt rum för en tonåring! Undrar varifrån hyllan (som inte finns med på bilder här men som jag sett på styleroom.se) och kartan kommer ifrån?

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!