måndag 23 september 2013

Hälsning från Prag

Hej,
Idag befinner jag mig i Prag. Hängde med min make som åkte hit på en konferens och jag kommer att turista dessa dagar. Känns skönt att gå på stan, dricka kaffe och kolla på sevärdheter. Prag är ju en underbar mysig stad, nästan som ett litet Paris :)


Denna gång har vi istället för att bo på ett hotell hyrt en lägenhet mitt i stan via AirBnb. Det blev 100% träff. Vi bor i den maffiga judiska stadsdelen bredvid Parizskagatan. Den här gatan påminner om Parisboulevard med sina fina boutiquer, träd och arkitektur.

 Nu väntar middag med makens kollegor och jag passar på att önskar er en strålande start på veckan. Vi ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!