söndag 15 september 2013

Hejdå sommaren: en dag på Liseberg

Jag sitter hemma med morgonkaffe och kollar på bilder från Liseberg som vi tog igår. Vilken solig och rolig dag vi hade.  Jag tror att det nu är det slut på sommardagarna för idag är det en riktig höstdag med tillhörande regn och moln.


Vi började ganska tidigt på morgonen när folket inte riktigt hunnit vakna och det var tur för sedan på eftermiddagen var det riktiga långa köer.


I parken hittade vi flera nya attraktioner för stora och små som vi inte sett förut. Jag har varit på Liseberg bara en gång och det var för ungefär 6 år sedan. Lilla Leo blev speciellt förtjust i Farfars Bil och den nya Hissningen. Ja, hissningen med fritt fall var riktigt toppen. Jag tog inte chansen att prova den för efter attraktionen med de snurrade kaffekoppar blev jag snurrig i huvudet resten av dagen :)
Vad har ni hittat på igår?

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilken härlig dag på Liseberg!
  Var många år sedan jag var där, kan tänka mig att det blir lite oftare när man har barn:)

  Hoppas du får en bra start på veckan!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. alltid toppen ... jag Älskar din superfint blogg :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!