torsdag 1 september 2011

Söndagsutflykt

Kullen och Mölle

Varje år åker min stora pojke tillsammans med dykklubben Sundsdykarna till Kullen på dykläger. Detta året hängde hela familjen med.
Kullen ligger i nordvästra Skåne och är ett underbart ställe för en liten semester med utflykter, bad och dykning. Jag dyker egentligen inte men gillar att vandra bland spetsiga stenar och vilda stränder.


Mölle hamn bjuder på en underbar utsikt mot Kullabergön


Fridykare väntar på sin dykledare. Sista förberedelse inför dykning.Det är bara skönt att sitta i solen och njuta av sensommarsolen. På stranden finns många roliga växter bl.a. en vars blad är otroligt lika kålblad. Heter den strandkål?

Örtbuketter

Idag tittade solen fram bland molnen och jag passade på och plocka några örtbuketter  :)  Nu fyller de hela vardagsrummet med ljuvlig doft .    Nyckelhängare passar ju perfekt till de små buketterna :)


Hur har ni haft den första höstdagen?

6 kommentarer:

 1. ...vad härligt att man kan använda nyckelhängaren till så mycket annat också... Ser jättefint ut med örterna upphängda där!!! :)))

  Har faktiskt varit i Mölle och ätit på en restaurang, som jag får för mig att man kan skymta på en av dina bilder... men jag är inte helt säker på att det är den jag ser. En vit träbyggnad var det i alla fall! :)

  Ha det gott!!!
  Kramar♥ Maria

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅ med stora ÅÅÅÅ: Jag älskar fisken man kan äta på Hotellet som syns lite i bergssluttningen !!! Det vita stora huset med veranda mot viken. Skirat smör och allt. mums.
  Mina svärföräldrar bor inte långt där ifrån. Så Kullen är en favorit<3
  Här har vi haft sommar och höst idag!!
  Kramkram <3 nettan

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Och tack för hälsningen hos mig! Vad kul att du hittade mig så att jag kunde hitta till dig!

  Härlig blogg du har! Hit återkommer jag..

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 4. Där har jag varit många gånger och det är vackert där! Och du har så fina bilder därifrån.
  Agneta kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!