söndag 18 september 2011

Rosor i trädgården

Jag älskar klätterrosor och förra året planterade jag två sorter: "New Dawn" och "Lykkefund". Båda har tagit sig bra och blommade rikligt i somras. Jag planterade de vid en pergola vid ingången till köksträdgård. Jag önskar att jag nästa år kan visa er bilder på hela pergolan.

New Dawn är en av mina favoritrosor

Skönt att rosor blommor fortfarande och man kan plock några hem.
Nu vill jag fråga er kloka och erfarna trädgårdsmästare. Jag letar efter en klätterros med stora blommor i lilla nyanser. Undrar om ni kan tipsa om någon bra sort.

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder idag! Härligt att kunna plocka in från trädgården...
  Ha en skön söndag, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Här har jag inget bra råd att ge dig men kommer att kika in igen för att se vilka du får. Jag skulle gärna vilja ha en lila, jag med...

  kram

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Åh vilken underbar dukning du visade i det förra inlägget... vilken lycka att få sätta sig vid detta bord!!! :)))

  Jag hoppas att du har haft en skön och trivsam helg!!!

  Ha det fortsatt gott!!!
  Kramar♥ Maria

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder och jag älskar rosor. Men kan inte ett dugg om trädgård tyvärr. Helt nolla där. Ha de så bäst...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Köpte också New Dawn ifjol men den har inte varit glad i år :( Kanske får den för lite sol? Har du mycket sol där din står?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Du tar ju så fina bilder - men workshops är ju skoj! :-)

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder! :) Här blommar också rosorna fortfarande och det känns som lite vardagslyx att kunna plocka med sig en bukett in. Förra året plockade vi de sista i slutet av oktober så jag hoppas att de blommar lika länge detta år. :)

  Ha en fin dag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Bihar Board 10th Model Paper 2023 Download here Get Bihar board 10th (Matric) exam Model Paper 2023 will be Download Get, The official website of the Bihar board. So, finally the good news is here. Bihar board is BSEB 10th Question Paper 2023 all set to declare Bihar Board 10th matric exam Question Paper 2023 Get. Bihar Board 10th Question Paper 2023 will be available at the official website of the board as well as on some other industry specific websites.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!