onsdag 7 september 2011

Arbetshörna. Makeover del 2

Igår när det blåste som hårdast där ute pysslade jag med min arbetshörna. Mörka moln varvades med ljus och regn. Jag hann faktiskt ta några bilder innan solen försvann.Så här såg min arbetsplats ut innan. Välkommen till min nya arbetshörna :)


Jag skrev ut några bilder, målade en box från IKEA och fixade en hemmagjord vajer med klämmor,  min hörna har en ny look. Ser ni Camillas fina illustration som hänger bland mina barns bilder? :)  Till fotografering lånade jag några grejer från Lavendeldockor  bl. a. klockan och hink med lock i zink.Till min stora förvåning behövde jag bara köpa pennor då dessa är en raritet i dagens hem :) 


Hos  Granit såg jag ett fint vajer-kit på 1,4 meter och 10 klämmor som kostade 99 kronor. Men jag tyckte att det var roligare och billigare att fixa det själv.  Det blev istället ett grovt snöre, träklämmor som jag målade i pastellfärger och svarta kort.

12 kommentarer:

 1. Hur snyggt blev inte det där då?!! En riktigt fin arbetsplats där kreativiteten kommer att flöda ordentligt! (Nu ska jag snart iväg o premiärträna för första gången på ett nytt ställe som öppnat här i byn. Har inte tränat på hur länge som helst, det ska bli så kul!) Ha det så bra i din fina hörna! Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Oj så du fiffat till de då. Kanonsnyggt och praktiskt. Här kommer många nya ideer att födas antar jag..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Kjempe flott arbeidsplass du har fått deg,virkelig lekkert.:):)

  SvaraRadera
 4. Så fint du gjort i din arbetshörna, förstår att det är lätt att vara kreativ där!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Du inspirerar mig!

  Det blev verkligen jättefint och jag känner att jag vill också! Nu är det ju det där med tiden som ska räcka till... Tre barn och man med många aktiviteter kräver sitt...

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 6. Åh, nu blev jag riktigt avis, såg att du vunnit hos Camilla =)
  Den absolut finaste av hennes alster!
  Jag har vajern från granit hemma, håller också på att fixa med arbetshörnan, så den kommer att komma upp igen på väggen igen!
  Ha det så himla bra, kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Vilken fin arbetshörna du piffat till. Det ser verkligen inbjudande ut att sitta där :)

  Jag önskar dig en fortsatt härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 8. replica radley bags replica gucci handbags z5r96j9b66 replica bags pakistan replica bags near me why not find out more l6f13k8r96 replica bags china home g4u51q2g51 best replica bags online replica bags blog g8h69j5o78

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!