onsdag 3 augusti 2011

Gamla speglar

Jag gillar gamla speglar särskild med krakelerad yta och dimmigt glas. Det finns något mystiskt och romantiskt i dem. Precis en sådan har jag i sovrummet. När jag fick tag i spegeln ville jag måla den vitt men den var så vacker i sig själv och passade perfekt till mitt lilla bord så den blev kvar i ursprunglig färg.

Speglar i sovrummet

I sovrummet har vi blandat gammalt och modernt. Vi har skåp och byrå från IKEA, Wonderland säng och ett litet gammalt bord där jag har mina romantiska saker.
Spegeln med handtaget ligger på lilla bordet bland de andra fina små ting och det är den enda spegeln i rummet som går att titta i och se något skarp :)

Spegel i trädgården


På Ven i en trädgårdsbutik såg jag denna vackra spegel. Spegeln med växter är en vacker kombination.Tyvärr kan jag inte hitta någon plats för spegeln i min trädgård men drömmarna finns :) Har ni en romantisk plats med en vacker spegel?

6 kommentarer:

 1. God kväll, ja jag har speglar lite över allt, de är aå fina. Men ingen i trädgården, det kanske är dags att fixa det, hihi
  Kramkram / nettan

  SvaraRadera
 2. Håller med, det kan verkligen vara fint. De får en annan karaktär när de är flitigt använda. :-)

  SvaraRadera
 3. Gillar också gamla speglar:)
  Trevlig kväll!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina fina kommentar! Blev jätteglad! :) Hoppas att du njuter av sommaren i fulla drag! Nu ska jag bekanta mig med din blogg! :)

  Stor kram!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!