fredag 19 augusti 2011

Fredagsinspiration: binda en krans

Sensommar

Idag bjuder jag på en sensommarkrans i glada färger. Jag tycker att det är så fint med kransar. Nu vet ni att jag är en kranstokig tjej. Älskar kransar i alla storlekar och former och funderar på att gå en kurs i kransbinderi någon gång på hösten.Inspiration till denna kransen fick jag när jag plockade bort björkkvistar från gräsmatta. Det blev många pinnar som räckte till en krans. Sedan fyllde jag bara på med solrosor, krasse, äpple och en höstblomma som jag inte vet namnet på.

I år har jag många solrosor av någon konstig sort som har många små blommor. De ser inte dekorativa ut i trädgården men till kransen duger de bra.Ser ni en kanna här i kransen? En söt liten kanna som fick följa hem från en gårdsbutik. Min man blev helt oförstående av mitt "opraktiska" inköp men nu visar det sig att han hade fel. Det är otroligt praktiskt att hänga kannan i kransen med vatten och blommor i.  Då kan blommorna stå länge.

Formland

Imorgon drar vi till Danmark på en stor inredningsmässa i Herning. Hoppas att vi får hem massor med inspiration, höst/vinter nyheter och senaste trender.

Önskar er alla en trevlig helg

16 kommentarer:

 1. Jättefint - skulle vara roligt att lära sig att binda kransar, men det är än så länge ännu en sak jag inte riktigt hinner med. :-)

  SvaraRadera
 2. Jättefin krans du gjort.
  Håller precis på att göra stommen till en krans av örter. Skulle oxå vilja gå en kurs i kransbindning.
  Ha en fin fredag
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. ...vilken underbar krans, så vackert med solrosorna!!! :)

  Tack för titten inne hos mig... :) Nu har jag kikat runt hos dig, och jag återkommer, för här var så trivsamt och inspirerande!!!

  Ha en finfin helg!!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken fin krans du gjort, bara så där! Och med det som finns nu, väldigt dekorativ.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Gud så vacker!!!!! Ha det så fint på trippen. Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. En så alldeles underbar krans du fått till. Det här är något jag också skulle vilja lära mig ordentligt..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Vad kul att du tittade in hos mig :)
  Tack för gullig kommentar!
  På semestern satt jag och mingla runt och hittade din blogg som jag fastnade för....bilderna på uteköket, men eftersom jag mingla genom mobilen så tappa jag bort VILKEN blogg det var.
  Å nu var du in till mig!! LYCKA!
  Du har SÅÅÅ otroligt fint med alla härliga ideér!
  Barnrummen är fantastiska!
  Nu lägger jag till dig på min blogg så jag inte missar nå mer.
  Hoppas det är ok.
  Ha själv en härlig fredagkväll!
  / Hilla

  SvaraRadera
 8. Vilken fin krans!! Du skulle hålla i kranskurser själv i stället. Hoppas ni får en trevlig resa! Ha en trevlig helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!

  Har datorproblem och har inte kunnat kika in här så ofta som jag velat. *suck!*

  Kikar in för att önska dig en härlig helg! =)

  Kram kram

  Pssst... I dag lägger jag paketet på lådan! Hoppas att jackan får vara med om mycket bus och skoj. ;)

  SvaraRadera
 10. Det är såå fin!

  Du inspirerar mig. Känner att jag måste komma igång med pyssel jag också...

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 11. Oj så fin kransen blev. Fiffig du är. Ha de så allra bäst ¨på resan...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 12. Den var fin! Gillar hösten och alla färger som sprakar till, ska försöka knåpa till mig en jag också..tack för inspirationen!
  Formland, där har jag varit ett par gånger. Den mässan är ju mycket bättre än Formex. Syrran har butik så vi brukar sticka iväg och drömma lite i den underbara inredningsstämningen..

  Ha det gott! kram Tina

  SvaraRadera
 13. Nydelig krans du har bundet,herlig med fargene du har brukt.:)
  Ha en fin fin søndag.:)

  SvaraRadera
 14. Telangana Board Model Paper 2023 Class 1 Pdf Download with Answers for Telugu Medium, English Medium, Hindi Medium, Urdu Medium & Students for Small Answers, Long Answer, Very Long Answer Questions, and Essay Type Questions to Term1 & Term2 Exams at official website. Telangana Board Question Paper Class 1 New Exam Scheme or Question Pattern for Sammittive Assignment Exams (SA1 & SA2): Very Long Answer (VLA), Long Answer (LA), Small Answer (SA), Very Small Answer (VSA), Single Answer, Multiple Choice and etc.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!