söndag 23 februari 2014

Söndagsbilder

Idag lyste söndagssolen och det var 9 grader varmt ute. Jag pysslade hela dagen med riktigt våriga grejer: städade i trädgården, klippte torra grenar och ställde ut trädgårdsmöbler. Det var riktigt skönt att få en ordentligt dos av solstrålar i ansikte:) 


Allt detta brukar jag göra i sluten av mars men denna vinter är nog ovanligt varm och trädgården har vaknat tidigt.Snödroppar, krokusar och vintergäck blommar redan och jag upptäckte flera blommor när jag krattade bort löven. 

    
Detta var mina söndagsbilder och fler hittar ni här.

1 kommentar:

  1. Så underbart att kunna flytta ut i trädgården redan, i februari månad. Jättefina och söta små vårblommor du hittade under löven. Snödroppar är så vackra.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!