lördag 8 februari 2014

Ikeas nya kollektion Bråkig

Bild Ikea
Igår råkade jag köra förbi Ikea och av nyfikenhet gick jag in och kollade på den ombloggande kollektionen Bråkig. BRÅKIG i begränsad upplaga är resultat av nära samarbete mellan IKEA och kreativa kollektivet ArtRebels från Köpenhamn. Pastellfärger och geometriska former utmärker den läckra kollektionen. 

Medan jag stod vid utställning och fundera om det finns något jag verkligen behöver fick jag skåda hur varorna slukades från hyllor med en raket fart. Jag skulle vilja köpa en ljusgul matta med rosa fransar och en turkost stol plus några små förvaringsboxar men det kändes fel. Jag håller nämligen på att rensa ut hemma och det finns en hel hög av kartonger som väntar på att bli körd till soptippen.  Tomhänt och med en lättat samvete lämnade jag varuhuset och körde hem. Det gjorde jag bra, tycker jag :)

1 kommentar:

 1. Heja dig!

  Det gjorde du bra som stod emot köpbegäret!:)
  Jag är också inne i en period där jag både tänjer en och två gånger innan jag shoppar. Försöker också sälja något innan jag köper något nytt, väldigt befriande för själen och plånboken!:)

  Ha en bra Söndag!

  Kram Sofi

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!