söndag 16 februari 2014

Att gå på en inspirationskväll


I torsdags gick jag på en inredningskurs som ordnades av en duktig inredare/stylist Sofie. Hennes blogg - [room] by sofie  - känner ni säkert till.  Jag och 15 andra tjejer minglade i Sofies studio och lyssnade föredrag om nya möbeltrender, tapettrender och belysning.


Efter föreläsningen hade vi en rolig workshop. Innan kursen mejlade vi Sofie bilder på något rum som vi behövde hjälp med. Super kul! Jag mejlade bild på vårt vardagsrum och fick massor med tips. Snart kommer jag igång med ett nytt projekt - vardagsrummet. Men först måste vi spara lite pengar för det kommer bli kostsamt att köpa saker som jag skulle ville ha i mitt nya vardagsrum.

6 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!