lördag 22 februari 2014

Moodboard: vardagsrum

Nu började jag fundera på allvar vilka förändringar skulle jag vilja göra i vardagsrummet. Först vill jag börja med belysning som inte räcker. Idag har vi bara två ljuskällor i rummet - en ljuskrona med tre fungerande lampor och en golvlampa. Jag skulle vilja utöka ljuskällor till 4-5 stycken. Det saknas en mindre golvlampa till och en eller två väglampor. I helgen tänker jag prova placeringen på ljuset med hjälp av en ficklampa.


Men en så länge nöjer jag mig med en moodboard. I alla fall börjar jag förstå vilken still skulle jag vilja ha.

5 kommentarer:

  1. Snyggt! En moodboard är alltid en bra början. :)

    Kram Emma

    SvaraRadera
  2. No one’s going to Replica handbags raise $20,000 by asking someone, not if they don’t have a platform.”It wasn’t only Rolex Daytona the Kickstarter page that allowed the business to take off.“People knew how long we were working on this, and Replica rolex after a while it kind of just became smoke in the mirror,” Chavoustie said. “The day that we announced the launch, everyone was like ‘no way.’Replica watches UK We relied on all of our friends to share the message Replica watches.”

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!