söndag 17 juni 2012

Ljuvliga pioner

En favorit bland favoriter har börjat blomma... Åhh, om jag skulle gifta mig skulle jag absolut välja en brudbukett med vita och ljusrosa pioner.  Så romantiskt och ljuvligt.Kunde inte låta bli och plocka några pioner för att göra en sommarkrans till ytterdörren. Jag hade fortfarande kvar en påskkrans som inte riktigt passar nu till sommaren:)Visst vissnar pionerna ganska snabbt, men det spelar egentligen ingen roll. En stund blir det vackert i alla fall :)


Ha en riktigt fin sommarvecka ni alla!

10 kommentarer:

 1. Jag håller med... de är ljuvliga! Fin krans att njuta av ett tag! Kram

  SvaraRadera
 2. Utrolig vakker krans :)

  SvaraRadera
 3. Du får ta och gifta om dig (fast du är ganska nygift om jag inte minns fel), en del gör det ju varje år numera, bra anledning att få en brudbukett med favoritblommorna! Jag hade också kunnat tänka mig, helt klart, en brudbukett med pioner....så underbara!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vackert! Är det din gula klänning på bilden? Fin! Var har du köpt den?

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder! :) Som sommaren ska vara!!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Verkligen helt uuuunderbara bilder!!! Älskar pioner!! Och den gula klänningen är heeeelt bedårande!!!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!