onsdag 13 juni 2012

DIY: lavendelhjärta

Jag älskar lavendel och är så glad att vi snart går in i den ljuvliga lavendeltiden. Tänk att en sådan liten blomma kan inspirera så mycket.  Jag har mängden med lavendel i trädgården och kan alltid hitta en extra plats till en ny lavendelplanta.
 
Lavendelblommor använder jag otroligt mycket: jag gör kransar, doftande kuddar,  lavendelsocker, dekoration och lavendeldockor förstås:) Idag vill jag visa något nytt  - ett lavendelhjärta som jag planerar använda som placeringskort vid sommardukning. Jag kan tänka mig att det kan även passa på ett sommarbröllop eller kan placeras i kruka men andra växter. Det här hjärtat kan även skickas i ett kärleksbrev. Hihi, om jag hade fått detta så skulle jag smälta som en sockerbit i te :)Till mitt lilla projekt hat jag använt en banzaitråd och en dekorationstråd plus några torkande lavendelkvistar.Jag är väldigt nyfiken vad du gör med lavendel :)
7 kommentarer:

 1. Jättefint ser det ut! :-)

  Åh, jag har i år planterat 2 plantor lavendel som verkar frodas och må bra - men jag vet ej än vad jag ska göra. Njuter av doften i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr ingen lavendel hos mig, men det du har gjort blev hur fint som helst! Ha en bra dag i dag!

  SvaraRadera
 3. Jag har massor av lavendel, så det här tipset stjäl jag gärna!
  Så jättesnyggt!

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Så fint!
  Vilken bra idè till sommarens dukningar!
  Kram Sofi

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!