onsdag 20 juni 2012

Sommarväska



Här är min nya sommarväska.  Matcher fint Noa Noa kjolen som jag är så förtjust i.
Väskan är stor och rimlig och framför allt gillar jag att den rymmer min dator. Jag har tendens att samla alla möjliga ting i väskan och sedan kan inte hitta grej som jag behöver. Typiskt! Men nu blir det äntligen ordning och reda för det finns många inner- och ytterfickor:) Vad har du i din väska?
Minibyrå från Lavendeldockor
Apropå ordning och förvaring....vi har precis fått in en ny tjusig minibyrå i butiken. Här i byrån kan samlas och förvaras små grejer på ett snyggt sätt. Jag har redan stoppat in stämplar, knappar, spetsar och visitkort. Kul att ha en praktisk och snygg grej på arbetsbordet.

6 kommentarer:

 1. Jättefin! Jag använder oftast inte väska och det brukar jag få höra när jag bär runt på mobil och plånbok i handen :-)

  Förstoringsglaset är ju bara för häftigt alltså!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. LOVELY!

  Glad midsommar, hoppas att ni får det toppenfint!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Hej fina Nelya.

  Ojoj.. Jag har verkligen allt i min handväska.. jag har en stor en som rymmer det mesta :)
  Vill önska dig en underbar midsommar.
  kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Så snygg väska! Helt i min smak!
  Jag är också förtjust i stora väskor. Har alla möjliga viktiga och oviktiga saker i väskan, skulle nog behöva rensa ut lite;)

  Önskar dig en Glad Midsommar!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 5. The UP examination board will issue the UP Intermediate 10+2 Model Question Paper 2023 on its website. The UP 12th Boar Model Question Paper 2023 page may be accessed directly at the specified URL. Candidates who will take the UP intermediate examination will find it very simple to access their Model Question Paper 2023 from this link. UP Intermediate Question Paper 2023 It is anticipated that the Uttar Pradesh Intermediate Board would release the UP Intermediate Model Question Paper 2023 in May of 2023. It was revealed the previous year in May. It will be announced on time again this year.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!