onsdag 28 mars 2012

Om en vecka...

Exakt om en vecka ska hela familjen packa resväskorna och flyga till en stor stad nämligen London :)  Jag ser så mycket framemot detta för det är min första visit till den engelska huvudstaden.Det är en stor grej att välja hotell där för priserna och kvalité är väldigt varierande. Jag har letat runt här på bloggar om hotelltips och aktiviteter osv och hittade massor så vi får se om vi gjorde ett bra val. Hotellet är 5-stjärning men frukost ingår ej. Är det typiskt för London?


Nu undrar jag mina kära bloggvänner om ni kan tipsa om aktiviteter och kanske om loppisar eller marknader med gamla saker där. Det måste finnas massor av roliga saker att titta på i den gamla delen av London?
Ha en fortsatt fin kväll!

13 kommentarer:

 1. Hej hej. Har aldig varit i London, skulle gärna åka tid någon gång. Men det var ju lite konstigt att det inte ingår frukost... är ju en del av grejen att bo på hotell :/
  Hoppas du får en underbar resa ;)
  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Så fint du har gjort på din resväskshög!

  London är ju så härligt! Har varit där bara en gång och det är nog 15 år sedan.. så jag är nog inte rätt person att ge tips..

  Kramen jenny

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Runt Brick Lane finns lite second hand men jag har aldrig trillat över en klassisk loppmarknad. Kolla om det står nåt om det i Covent Garden eller Camden Market!

  Frukost är najs att äta på stan så skit i att det inte ingår! Njuuut och ha det riktgit skönt!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad mysigt att få komma till London, har varit där en gång för ca 20 år sedan..... så några aktiviteter kan jag inte ge dig!*ler* har nog ändrats en del! Ha det så kul! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Låter härligt! Har inte varit i London så har tyvärr inga tips att ge.

  SvaraRadera
 6. Så roligt! Där finns allt, precis allt. Och som en Dr Johnson sade för ett par hundra år sedan, den som är trött på London är trött på livet....
  Det finns så mycket att se och göra. Vill man gå på loppmarknad med inslag av antikt är ju Portobello Rd i Notting Hill en klassiker. Men se upp, kanske bara öppet på lördagar.
  Frukost brukar nog inte ingå i London, men det finns ju så många bra alternativ på stan. Ta med frukt el likn till rummet så slipper man starta dagen helt på tom mage. Ett litet tips bara.
  Muséerna är ju helt makalösa.
  Trädgårdintresse: Kew Gardens, jättefint nu på våren (tunnelbana). Parkerna inne i stan.....åååå, jag vill åka med!
  Bra att ni tog många stjärnor på hotellet.
  Agneta kram
  Osv osv osv

  SvaraRadera
 7. London är underbart! Har dessvärre inga bra tips att ge såhär på rak arm, återkommer om jag kommer på något.

  SvaraRadera
 8. Åh, så roligt!!! Jag var där med yngsta dottern i somras, vi bodde helt okej, lite sunkigt kanske men det ingick frukost... Men det finns ju mycket fik, som i Stockholm ungefär!
  Vi hittade mest till klädaffärerna, men jag hittade även till Zara home, det låg på nån av de vanliga shoppinggatorna. Jag hade tänkt att komma till Cath Kidson eller vad hon heter, men glömde bort det ;)
  Vi strosade runt i Hyde Park flera ggr och var på Harrods. Vi gick även en turistgrej som ett bussbolag hade, vi gick och tittade på där Harry Potter spelat in scener och guiden berättade, det var riktigt roligt!

  Ha det så himla mysigt!!! Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. I wish you bon voyage! (smiles)

  SvaraRadera
 10. Jag var i London för första gången i maj förra året och ska tillbaka i slutet av april med familjen.
  Camden market är förvisso en marknad med en hel del gamla saker, men oj, så dyrt det var! Inga fynd där inte!

  Prismässigt var det nästan som hemma, undantaget Body Shop som har dryga halva priset jämfört med Sverige. Kläder köpte jag på Primark på Oxford street. Superbilligt OCH bra kvalitet!
  Om man använder Bare Minerals produkter ska man köpa dem på Selfridges, mer än halva priset där också!
  Converse är också mycket prisvärda.

  Ha det fint!

  Kramar

  SvaraRadera
 11. Åhh så härligt med en resa med hela familjen..
  Ni kommer få det underbart!
  Jag har inga tips om London tyvärr men hoppas du får från andra!
  Ha en underbar dag.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 12. Underbart med London!! Ta med en extra och tom resväska, det är mitt tips. Roligt att åka dit nu och få se alla förberedelserna inför OS! Trevlig Helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 13. Telangana Inter First Year Syllabus 2023 Available for Subjects of Telangana Class XI are English, Mathematics, General Science, Social Science, And Languages. The Groups Available in TS Inter 1st Year are Science TS Board 11th Work Lessons 2023 and Humanities. Telangana Inter First Year Syllabus 2023 Available for Subjects of Telangana Class XI are English, Mathematics, General Science, Social Science, And Languages. The Groups Available in TS Inter 1st Year are Science and Humanities.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!