lördag 17 mars 2012

Min stil

Fabrikens temat denna gång är "Min stil".  Jag frågar mig ganska ofta vilken stil är egentligen min och när jag tittar runt i huset kan jag inte direkt svara på denna fråga.


Vi köpte vårt hus från föräldrarna och där var mycket möbler och inredningen kvar. Vi har tänkt renovera och inreda huset men andra saker har prioriterats och inredningen har nästan alltid gått i andra hand. Vi har renoverat övervåningen och öppnade upp till nocken i allrummet så det blev mycket luft och öppet. Sedan renoverade vi sovrummet och barnrummet.Jag försökte inredda övervåningen i den lantliga stilen som jag gillar mest. Med för övrigt blev inredningen ganska blandat.Här är en del av vardagsrum som fortfarande planeras att renovera.
Det är en annan del av vardagsrummet som är en salig blandning av olika stilar .  
Min arbetshörna är definitivt inte den lantliga stilen:)Inredningen är mitt största intresse och så småningom tar huset sin form och stil - min stil, tack vare härliga och inspirerande bloggar, tidningar osv.
Det är som är kul med inredningen att man kan blanda, ändra och utveckla vidare.
Kika gärna in hos Fabrikens andra medlemmar och inspireras!
 

17 kommentarer:

 1. Bit by bit, det är det som är charmen! Längs vägen hittar man rätt. och man behöver ju inte ha samma stil överallt faktiskt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Lite det som är tjusningen kanske;)
  fint och blanda lite/ha en bra söndag/Anne

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder!

  Lite nytt, lite ärvt och så personligt!

  Kramen jenny

  SvaraRadera
 4. Gillar din stil! Att blanda lite gör ju att det blir personligt och fint:)
  Ha en härlig Söndag!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 5. Du har en blandad och härlig stil tycker jag :)

  Ha en trevlig söndag, Kram

  SvaraRadera
 6. jag tror inte man ska bestämma sig för mycket..."stilen" kommer automatiskt...när man inreder på det sätt och med vad man tycker om...du har en jättefin stil!!/
  Maria<3

  SvaraRadera
 7. Tycker också att det är svårt att bestämma vilken stil man egentligen har. Dessutom ändras den ju efterhand. Tycker i alla fall att din stil, oavsett vad man kallar den känns väldigt hemtrevlig och ombonad, och det är det viktigaste!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Åh så charmigt du har det...Gillar verkligen det med chiffonjen o pinnstolen,love it! Ja allt är fint ska du veta..kramis / Gunilla

  SvaraRadera
 9. En stil eller inte, fint är det iaf!! I och med att man har inredningsintresset, så hittar man nya vägar hela tiden. Jag har också blandat, New England, lantligt, loppisfynd, vitt, m.m. Nu har jag börjat snöa in lite på svart, efter mina fjärilstavlor... Är inne på lite Tine K nu...
  Jag superrdupergillar din tallriksvägg, har en själv, men med 2 tallrikar ;)
  Ha en fin start på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Åh, vad härligt att få titta in lite hemma hos dig, via din blogg! Det inspirerar verkligen mig!

  Jag önskar dig en riktigt skön vecka!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 11. Hej vännen! Många gånger måste nog stilen få växa fram bit för bit å man får känna hur man vill ha det! Den blåa skänken gillade jag väldigt mycket, så fin! Kram Iréne

  SvaraRadera
 12. Heisan!
  Det ser veldig trivelig ut hos deg,mye flott og lekkert å se:):)Klem Merethe

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!