fredag 28 oktober 2011

Nyheter i butiken

Hej alla goa raringar som tittar in här på min blogg. Jag vill tacka för alla fina kommentarer som jag får.
Jag fortsätter att visa nyheter som har landat i butiken. Ni har redan sett några fina ting från Chic Antique som är med i utlottningen och jag vill visa fler.Denna rosa sjal  blev genast en favorit. Mjukt och len till huden och passar så fint till min mörkgråa kappa från Zara.


Kolla på detta graverade fickur. Precis ett sådant som jag har letat efter.  De passar fantastiskt som smycke både till vardags och till fest.  Jag blev så glad när jag hittade de hos Chic Antique.


Och jag kan äntligen se vad klockan är utan att ta på mig glasögon eller ta fram iPhonen :)


Vi har börjat samarbeta med en ny leverantör från Danmark "Ludvig & Co".  Därifrån har kommit detta söta runda fatet i antiksilver metall. Tycker att det passar så fint till juldekoration eller julgodis.

Önskar er alla en underbar helg!

10 kommentarer:

 1. Fina grejer, sjalen ser verkligen mysig ut! :-)

  SvaraRadera
 2. Hej goa..Ja du så mycket vackert de finns. Fatet var ju ljuvligt och så perfekt storlek sen. De måste jag kika närmare på. Ha en skön fredagskväll...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Sjalen är ljuvlig...♥
  Trevlig helg till dig!!!
  Stor kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Nelya!

  Tack snälla för gratulationer och fina ord hos mig! Vad glad jag blir! :)

  Vad mycket fint du har att visa idag. Jag kan tänka mig att det är väldigt trevligt att packa upp alla nya fina saker och njuta lite extra. :)

  Ha en fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Mye fint du har/får inn i butikken din.
  Jeg likte veldig godt den dørkransen du har laget i forrige innlegg.Den var bare helt lekker.
  Ønsker deg en fin fin helg.:)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Ljuvliga saker.
  Sjalen blir man ju bara förälskad i.
  Trevlig helg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Underbara :)

  å missa nu inte.....

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter....
  De e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera
 8. Åh vilken söt sjal....Den passar väl verkligen till grått! Ha en fin söndag vännen Kram Gunilla

  SvaraRadera
 9. Blev förälskad direkt! Så jag beställde!/Christina

  SvaraRadera
 10. HPBOSE 12th Model Paper HPBOSE, the state board of education in Himachal Pradesh, is set to release the HP 12th class Question Paper 2023 PDF. According to the current education industry buzz, HPBOSE 12th Model Paper 2023 is now available for download. The Himachal Pradesh Board of School Education (HPBOSE) is the state's major educational board. HP Board 12th Model Paper 2023 It is in charge of the state's entire education system management in its associated schools. HP 12th Question Paper 2023 will be sent to students who took the HP board 12th class exam this year.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!