lördag 8 oktober 2011

Höstens nya projekt

Äntligen har jag samlat tillräckligt med mod för att dra igång höstens stora projekt. Det är dags för förändringar i matsalen.Matsalens skänk får ansiktslyftning


Matsalen i vårt hus är en viktig palts för vi sitter där ganska ofta och det är en del av vardagsrummet. I matsalen har vi en lång skänk som jag är inte riktigt nöjd med. Jag har funderat länge vad ska jag göra med skänken och till slut bestämde jag mig för att måla den. Som ni kan se går färgskalan i gråblåa nyanser. Tycker att grått kommer att bli en vacker kontrast mot de vita väggarna och resten av rummet.
Jag ska inte avslöja mer utan återkommer med nya bilder när allt är färdigt. Nu ska ta jag på mig målarbyxor och grabba tag i en pensel.

Önskar er alla en underbar helg!11 kommentarer:

 1. Det kommer nog att bli väldigt vackert för färgen ser så där ljuvlig ut. Jag har också projekt jag borde sätta igång med men ibland är jag trögstartad....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, vad spännande att se det färdiga resultatet:)
  Ja du om du menar de svarta skåpet med tre lådor, så har jag köpt det i vår stora fina butik
  Himmel på Jord i Norrköping.
  Vet tyvärr inte vem tillverkaren är.
  Men det är helt nyinkommet;)
  Ha en skön kväll <3 nettan

  SvaraRadera
 3. Snygg färg! Spännande att få se resultatet av projektet!!

  Vet du, du var med i nyaste Allt i Hemmet på sid 46! En fin krok från Lavendeldockorna!

  Tidningen Allt i Hemmet har verkligen utvecklats och blivit mycket bättre på senare tid! Kul att du var med där på ett hörn!

  Ha en bra vecka! Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Låter tjusigt - ser fram emot bilder! :-)

  SvaraRadera
 5. Nydelig farge - gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  God søndag og klem

  SvaraRadera
 6. Låter spännande! Har börjat märka en trend bland hoss bloggisar, fler och fler börjar måla sina möbler i andra färger än vitt - snyggt! Ska bli roligt att få se slutresultatet. Gillar din "projektbild". =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Spennende, gleder meg til å se det ferdige resultatet.:)

  SvaraRadera
 8. Hej Vännen!

  En spännande färgkulör som säkert blir kanonfint om resten går i vitt!
  Vad nyfiket det blev nu da!!

  Din lampa är påväg!
  När jag hade paketera ner den och fixat till allt, så kom jag ju på att jag glömt byta kontakten på den!
  Vaddå virrig!! Så den kom inte iväg på en gång, men nu så:-)!

  Kramis och ha en härlig vecka!!

  SvaraRadera
 9. Vad härligt att du har samlat mod, så att du "vågar" förnya din skänk!!! Jag tror säkert att det kommer att bli jättefint och jag ser fram emot att få se det färdiga resultatet! :)
  Jag gillar kulören... den gråblåa färgen är supersnyggt!!!

  Hoppas att du har haft en trivsam målardag och att den nya veckan blir behaglig!!!
  Stor kram♥ Maria

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar färg det ser ut som...I Like ♥. Lycka till med målningen nu. Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Candidates are looking for the MP Board 12th Exam Pattern 2023 all over the internet. However, they are unable to locate it. Exam Patterns encompass all Blueprints in a Marks System, and they are the most effective approach to review your Blueprint. The Modal Marks Scheme is based on the Blueprint and the revised test format. MP Board 12th Exam Pattern 2023 Exam Pattern was created by Exam Experts who are highly trained and experienced. They are familiar with the entire blueprint, exam pattern, and blueprints. Our advice to students is to complete at least one Marks Scheme set from any practise book or Exam Pattern. Here you can get a direct access to the MPBSE Higher Secondary Exam Pattern 2023.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!