tisdag 25 oktober 2011

Kranskväll

Kransar

Förra veckan åkte jag till  Löddeköpinge till min goa vän Jenny för en kranskurs.  Hon driver en blomsterbutik Centrumblomman och ordnar kurskvällar i blomsterbinderi.Det var en underbar kväll där jag och andra kransglada tjejer pysslade och gjorde höstfint. En duktig dekoratör Evelina visade oss principer hur man binder en krans och sedan släppte vi loss vår kreativitet och skapade varsin höstdekoration.   
Jag gjorde en kransgirland till entrédörren som bestod av 5 små mosskransar som jag  dekorerade med äpple, löv, svamp och taklök. Det var otroligt roligt att pyssla och tiden bara rusade iväg så vi knappt hann fika.

Jag vill passa på och visa en zinkkrans som precis har kommit in i butiken och vi har endast 4 kvar då efterfrågan var mycket större än vad vi hade räknat med, skynda om du vill ha en :) Den ser otroligt elegant och charmig ut.8 kommentarer:

 1. Så fina kransar!
  Syrran har blomsterbutik och har lärt mig lite av varje, hjälper henne inför varje jul och binder på löpande band. Det är riktigt skoj!

  kram

  SvaraRadera
 2. Så roligt - det där är något jag verkligen skulle behöva lära mig! :-)

  SvaraRadera
 3. Å vilka fina kransar! Får nog stanna till på blomsterlandet på vägen hem, blev sugen på att göra egna!:)
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 4. Så fina kransar! Har oxå gått en kurs att lära mig den ädla konsten att fixa kransar, var så inspirerande! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Så fina kransar du gjort och så snyggt det var att ha dem hängande så som du valt att ha dem! Var på en kranskurs inför julen för några år sedan och det var verkligen roligt, förstår att du haft en helkväll med all inspiration och kreativitet! Ha det så bra! Kram Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!