måndag 17 oktober 2011

Blommar fortfarande...

Idag bjuder jag på trädgårdsbilder. Kanske det är sista gröna och blommiga bilder för säsongen. Snart kommer trädgården att vintervila.


Jag och Lillamanen plockar fortfarande lite smultron och hallon till mellis men idag blir det nog sista gången. Grönkålen får fortfarande stanna kvar ute tills den första frosten kommer, har nämligen läst att då blir den som godast.
När vinter kommer tänker jag börja planera min nya köksträdgård. Vad planerar ni göra i trädgården nästa år?

Tjingeling!

10 kommentarer:

 1. Ja, det blommar fint hos dig också, det blommar mer än man skulle kunna tro!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Inget dåligt 'blommande' du har, hos mig blommar smultronen men inga bär syns...

  kram

  SvaraRadera
 3. Oj, har inte ens tänkt så långt, haha! Fina bilder! :-)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det lät med planering av en köksträdgård! Jag har en som jag till och från under åren lagt ner olika mycket tid och kärlek på... nu i somras fick landen vila... och jag med, men visst är det mysigt med egenodlade grödor och kryddor!!! Hur har du tänkt att göra och vad har du för drömmar? :) Själv önskar jag mig ett stort soldäck till nästa sommar... det vore trevligt! ;)

  Vilka finfina bilder du bjuder på... väldigt trivsamt med lite blomster och bär!!! Låter så härligt att fortfarande kunna plocka smultron och hallon!!!

  Hoppas att du får en trivsam och behaglig dag!!!
  Kramar♥ Maria

  SvaraRadera
 5. Åh, så fina bilder! Mysigt med trädgård! Jag bor ju i lägenhet och på sommaren är jag ofta ute och flänger, så jag har inte så mycket på balkongen heller, men om jag skulle bo i hus, så skulle jag nog ha lite morötter i ett litet land iaf ;)I trädgården jag hade när jag bodde i radhuset så planterade jag en shersminbuske, jättefin!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Sköna bilden när höstvinden viner.. Brr!!

  Nästa år hoppas jag vi bor i ett annat hus med en helt ny trädgård :)

  SvaraRadera
 7. Så härligt somriga bilder, en regntung och grå dag som denna!

  Trädgårdsnovis som jag är visste jag inte att det finnas hösthallon, ska sätta några plantor bredvid mina härligt goda sommarhallon!

  Jag ska bygga ut mitt trädgårdsland i vår med fler pallkragar på en yta av grus. Är lite trött på allt gräs som ska klippas jämt och tänker göra olika grusytor istället!
  Fast allt är på planeringsstadiet ännu...

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag har också planer på en ny större köksträdgård och precis som Lena (ovan) så är jag inne på fler pallkragar och grusyta runtom, hoppas min man också är lika pigg att ge mig en hjälpande han i projektet ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder på den sista blomningen i trädgården! :)

  Ja, nu blir det snart vintervila i trädgården och det känns faktiskt riktigt skönt tycker jag. Några månader av vila både för jord och odlaren. Månader att sitta framför brasan med en kopp te och planera inför nästa säsong. Då står ett litet växthus på schemat och de 5 odlingsbädarna ska kompletteras med ytterligare två odlingsbänkar plus två små drivbänkar med glas. Det blir en roligt vår. :)

  Njut av din dag och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Every year, the Haryana Secondary Board of Education holds two sessions for the 9th class examination. This year, the first session will take place shortly, and all candidates may get their Haryana 9th Blueprint 2023 by clicking on the links below. Every year, the Haryana Secondary Board of Education holds two sessions for the 9th class examination. BSEH 9th Blueprint 2023 This year, the first session will take place shortly, and all candidates may get their Haryana 9th Blueprint 2023 by clicking on the links below. All students who are looking to get the Haryana board 9th class Blueprint 2023 have come to the correct site.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!