fredag 14 oktober 2011

Julpynta

Tacka för alla underbara kommentarer i förra inlägget. Det är helt fantastiskt att ni gillade färgen. Kommer att ha skänken som den är tills jag tröttnar :)

Idag tog jag med mig Lillemannen till stan och köpte första julklappen. Det är viktigt att vara ute i god tid eller hur? ;) Vi fikade och sedan gick och tittade på massor fina saker till Jul. Jag blev riktigt sugen på JUL med tillhörande julpynt, glögg, pepparkakshus, julmusik osv...

Adventsljussiffror och skylt "God Jul" från Lavendeldockor.se

När vi kom hem plockade jag fram en kartong med julpynt.  Vad fanns i kartongen? Massor fina grejer: adventssiffror, skylt "God Jul", julstrumpor som jag sydde och broderade förra året och även en liten Tilda docka.


Fick hejda mig och nöja med några julbilder som jag bjuder på här idag.  Det är ju lite för tidigt att julpynta. Först har vi Halloween framför oss med vackra pumpor, godis och massor läskiga grejer som  uppskattas väldigt mycket av mina barn.



Jag tänker börja julpynta till första advent eller lite tidigare, när julpyntar ni?

Önskar er alla en underbar solig helg!

17 kommentarer:

  1. Inte en dag före första advent, då längtar jag. Sen åker prylarna ut efter nyår, då är jag nöjd...

    Trevlig helg/kram Tina

    SvaraRadera
  2. Allt julpynt är underbart och för mig liksom årets höjdpunkt. Men samtidigt har jag börjat få en känsla av att jag skulle vilja rymma från alltihopa, i alla fall en gång, för att pröva.....Tänk en timmerstuga i snön!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Å vilka härliga julinspirations bilder du bjuder på!
    Är en riktig julälskar som längtar till första advent, då kommer pyntet fram!:)
    Ha en trevlig kväll!
    Kram Sofi

    SvaraRadera
  4. ...jag gillar att vänta, och att inte börja för tidigt! Julpyntar gör jag dagen före julafton! ;) Men jag vet att många gillar att vara ute i god tid! :)

    Dina julinspirerande bilder är jättefina och mysiga!!! :)

    Hoppas att du får en skön och trivsam kväll och helg!!!
    Stor kram♥ Maria

    SvaraRadera
  5. Sätter fram ljusstakar, stjärnor till advent. Sen får tomtar och annat juligt vänta tills några dagar innan julafton!/Christina

    SvaraRadera
  6. Jag var också på stan igår och blev smått chockad när jag såg julpyntet på Åhléns. Man glömmer liksom hur tidigt affärsmännen drar igång julen.
    Själv håller jag mig till lördag före första advent, men sen blir det desto roligare att pynta och göra fint hemma.
    Ha en riktigt skön söndag!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  7. Här åker stjärnor och ljusstakar framtill advent, men resten, vilket inte är så mycket åker fram en vecka innan julafton, och bort igen på nyårsdagen hihi... Jag tycker det är himla mysigt, men tröttnar såå fort..:0

    Grattis på bröllopsdagen!!! Vad fina ni var!! Fortsatt lycka till er!:)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag börjar lite lagom till första advent att sätta fram lite tomtar då å då, har ca 200 som ska fram! Älskar tomtar! Kram Iréne

    SvaraRadera
  9. Visst blir man lite sugen på julpynt!!!! I år har jag tänkt att börja i tid för jag hinner aldrig färdigt med det jag planerat så i november ska det börjas med kransar och ljusslingor men tomtarna får vänta till december - tror jag ialla fall=) Lycka till med kursen i kransbinderi - låter jättekul!!!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Mysigt med jul! Jag längtar också!
    Kramen!

    SvaraRadera
  11. 12th Blueprint for HP Board 2023 The 12th board examination for students who have registered for it will be held in March or April 2023 by the Himachal Pradesh Board of School Education, Dharamshala. Within one to two months of the test date, the HPBOSE will announce the results of the 12th Blueprint 2023. HPBOSE +2 Blueprint 2023 When it is announced on its official website, students may download their HP Plus Two Blueprint 2023 of HP Board for the 12th 2023 test. Online downloads of the HP Board plus two Blueprint 2023 will be accessible.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!