fredag 3 januari 2014

Sista dagarna på ön

Det är bara två dagar kvar tills vi sätter oss på planet som tar oss tillbaka hem och jag har faktiskt börjat längta att få komma hem igen.

 

Igår vandrade vi i ökenområdet Maspalomas.  Det sägs att den fick sin sand från Sahara.  Där blåste förfärligt så att vi fick knyta våra hattar ordentligt.  Lilla Leo njöt av få leka med massor av sand och vi tillsammans klättrade rastlös upp och ner på sanddyner.
  


Som motsats till öken var det helt vindstilla på Anfi Del Mar,  där vi bor och som ligger ca 25km  västerut från Maspalomas.

Snart är jag tillbaka till vardagen igen. Frukost på en solig terrass med utsikt över havet och promenader till polen blir semesterminnen men batterierna är laddade och jag är redo för att komma till vinter igen :)

7 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder från semester och skön värme. Förstår att det varit härligt med miljöombyte. Här kommer sommaren och går hur som detta år. Det vill sig liksom inte riktigt detta år kan jag tycka. Men snart är det semester och jag hoppas det vill sig då. Längtar efter stranden, värmen och sand mellan tårna.
  God fortsättning!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder!!! Ser att vi har besökt samma öken... ♥
  Hoppas att du kommer hem med massor av ny och härlig energi!
  Kram♥ Maria

  SvaraRadera
 3. Åh, så underbart ni verkar haft! Vi åker snart iväg till Maspalomas, nu börjar jag längta!
  Kram Mia

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!