söndag 25 augusti 2013

Stickat

Söndag och jag är färdig med mitt senaste DIY projekt som jag nämnde i förra inlägget  - en stickad kudde och en lampskärm blev det. Jag gillar mjuka detaljer hemma - kuddar, plädar, pallar, lampskärmar och blev väldigt sugen på att göra någonting själv.Att sticka tröjor, mössor, vantar, osv är inte riktigt min grej men inredningsdetaljer är helt annan sak och ingenting är omöjligt om man riktigt vill. Dessutom visade det sig att projektet var inte speciellt tidskrävande - några kvällar med stickor framför TVn och resultatet blev bättre än jag trodde :)

Det var mina söndagsbilder och flera hittar ni hos Fabriken.

9 kommentarer:

 1. Vad fint det blev, jag gillar verkligen den där gråa nyansen.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var alltså jag som skrev det ;)

  SvaraRadera
 3. Så läckert! Vad du kan! :)

  Kram på dig♥

  SvaraRadera
 4. Gud så snyggt :)
  Har du gjort dom själv?
  Imponerande.
  Hoppas allt är bra med dig.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Så fin blogg, roligt att få titta in här hos dig.
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Tack för att du tittade in hos mig :) Nu hittade jag till dig och jisses så fin kudde, du sa några kvällar, wow!!! Så mycket fina bilder du visar. Ha en bra kväll / Anna

  SvaraRadera
 7. Wow, vilken fin kudde! En sådan vill jag också göra!
  Jag vill också ha en massa mjuka saker omkring mig som plädar, kuddar och fårskinn överallt!
  Vilken fin blogg du har!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 8. Så otroligt snyggt! Passar perfekt inför hösten :)

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  PS. Stort lycka till med att kasta dig ut ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!