tisdag 27 augusti 2013

Skrivbord - inspiration

Skolstart är passerad och jag är fortfarande på jakt efter ett snyggt och praktiskt skrivbord som ska flyttas till det nyrenoverade tonåringsrummet. Det var ett projekt som stod längst upp på min att-göra-lista i somras. Snart återkommer jag med bilder på det nya rummet.
Att hitta möbler åt tonåringen är inte det lättaste. Smaken stämmer inte alltid överens med min och dessutom måste möbler uppfylla några viktiga krav. När det gäller skrivbordet ska det vara bekvämt och praktiskt, lagom stort, gärna med förvaring och snyggt.

1. Tech (Ilva), 2.Linnmon/Oddvald (Ikea), 3.Capo (Stalands), 4.Zeta (Mio)
Jag har hittat några skrivbord som kunde passa in i rummet och kan ni gissa vilket skrivbord som min pojke föll för?

Källa
Det där från Mio och här är bilden som visar hur bordet ser ut i en rätt miljö.

Källa
Själv föll jag för det otroligt stiliga skrivbordet som designguru Sir Terence Conran har skapat för Marks & Spencer.

13 kommentarer:

  1. pop over to this website www.dolabuy.ru visit the site Bottega Veneta Dolabuy have a peek at this website replica designer backpacks

    SvaraRadera
  2. e9b11w4c80 r6a15n8m53 a1d45g4d21 a6n64u4f30 s4v76o9u06 v6q86f4s87

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!